Sérülékeny természet - 2017 állatai

Bakancslistához adom
Animals of the Year 2017 / Animals of the Year, 1
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai természetfilm sorozat, I / 1. rész, 60 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az aktuális rész ismertetője: A WWF logóján szereplő óriáspanda immár nem szerepel a veszélyeztetett fajok között. Ez jó hír. Az viszont annál rosszabb, hogy a gorillák drámai módon sodródnak a kihalás felé... A film térképek, statisztikák és lenyűgöző HD felvételek segítségével a 2017-es év állatai (elefánt, gorilla, oroszlán, tigris, bálna, panda, farkas, jegesmedve, orrszarvú, gepárd) aktuális természetvédelmi helyzetét veszi górcső alá, ráirányítva figyelmünket a veszélyeztetett fajok és élőhelyük megóvásának fontosságára.

A műsor ismertetése: A WWF logóján szereplő óriáspanda immár nem szerepel a veszélyeztetett fajok között. Ez jó hír. Az viszont annál rosszabb, hogy a gorillák drámai módon sodródnak a kihalás felé... A film térképek, statisztikák és lenyűgöző HD felvételek segítségével a 2017-es év állatai (elefánt, gorilla, oroszlán, tigris, bálna, panda, farkas, jegesmedve, orrszarvú, gepárd) aktuális természetvédelmi helyzetét veszi górcső alá, ráirányítva figyelmünket a veszélyeztetett fajok és élőhelyük megóvásának fontosságára.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?