Az álmok szigete / A vég csak a kezdet

Bakancslistához adom
Insel der Träume / Das Ende ist der Anfang
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmsorozat, 2. rész, 44 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az álmok szigetére új vendégek érkeznek: egy fiatal pár. A férjét fiatal felesége tolókocsiban tolja, a férfi is fiatal és elkeseredett. Nem is olyan régen még a házaspár ünnepelt jégtáncosként járta a világot. Az állandóan szomorú, tolókocsihoz láncolt férfit Satorius elvezeti az álmok forrásához, és megkéri hogy behunyt szemmel gondolja végig az életét...

A műsor ismertetése: Az álmok szigete egy trópusi szigete valahol a Csendes-óceánon. Minden epizódban egy vendég történetét ismerhetjük meg, aki Németországból érkezik a szigetre, ahol "professzor" Gregor Sartorius és fiatal lánya, Sandra látják őket vendégül. A vendégek terápiás céllal érkeznek, hogy megszabaduljanak pszichés problémáiktól. A kezelés során a professzorral, vagy lányával folytatott számos beszélgetés után, a vendégeket egy titokzatos vízeséshez vezetik, ahol egy látomás segít nekik felismerni problémáik igazi okát.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Judit Seregelyes 2021 ápr. 30. - 09:12:51 6/10
Eddig nagyon kedveltem ezt a sorozatot, a féltékenységről és az átverésről szóló részei kifejezetten jók voltak, de ez a rész kiborított.
Az üzenete: Ne fogyj le, ne nézz ki jól, ne legyél egészségesebb, mert akkor elveszíted az állásodat, a partnered féltékenységi jelenetet rendez, a barátnőid ellened fordulnak, gonoszak és irígyek lesznek, sőt, a legjobb barátnődőről és a vőlegényedről kiderül, hogy igazából bunkók, akik ellened dolgoznak.
Ellenben ha nem fogysz le, ezek mind nem derülnek ki, és élheted az életed tovább tudatlanul, és boldogan.
10/10
Széles Ágnes 2021 márc. 05. - 16:36:09 10/10
21. részes a sorozat. Az utolsó részekben már Walther Reyer játszotta a "professzor" szerepét. Őt már korábban láthattuk a Sissi filmben, mint Andrássy Gyula grófot, és a Hegyi doktor c. sorozatban mint dr.Pankratz állatorvost. Sajnos ő is meghalt már 1999-ben. Nagyon sok ismert színész szerepel ebben a 30 évvel ezelőtt készült szép sorozatban.
Scherer 2021 márc. 04. - 09:27:41
Kérdés, hogy az utolsó rész a 21. Köszönöm!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu