Keresztanyu / Az áruló

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar vígjátéksorozat, II / 57. rész, 0 perc

Értékelés:

238 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tivadart hatalmas meglepetés éri a munkahelyén. Zsigát egy szokatlan veszélyre figyelmeztetik. Timike gyanakodni kezd a férje furcsa viselkedése miatt. A faházban lakókhoz vendég érkezik. Bonifác atya pedig az egyik hívő miatt kezd aggódni.

A műsor ismertetése: A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Rojita jan. 25. 21:29:52 8/10
Kb. 1 teljes hónapig elhúzták Bonifác téblábolását, (közben a női nézők kezdték nagyon megutálni). Várható volt, h egyszer csak megvilágosodik és ásó, kapa, nagyharang...
8/10
Rojita jan. 25. 21:26:20 8/10 Előzmény Pünkösdi Kató
Mintha lett is volna vmi balesete Á.A-nak tavaly.
4/10
Pünkösdi Kató jan. 25. 21:12:39 4/10 Előzmény napraforgó
Nekem az nem tetszett, hogy mindezt bukósisak nélkül tette.
8/10
Rojita jan. 25. 19:31:39 8/10 Előzmény Rojita
Ja, és nem paróka volt, hanem hajfestés.
8/10
Rojita jan. 25. 19:28:55 8/10 Előzmény Mark1993
Nem tudok képernyőképet feltenni, nem az rtl.most-t nézem.
Mikola letartóztatásakor a rendőrstatisztáknak be kellett volna nyomniuk Á.A-t a kocsiba, mert így a színész kénytelen volt előrehajolva, egész testtartásával, kezeivel, természetes mozgással beülni. Nem gondolom, h az elővett kezeivel megint egy "úgy is minden bilincsből kiszabadulok"- jelenet lett volna, csak nem figyelt a rendező.
Hát, a ff-ak ugyanazért festik a hajukat, mint a nők. Á.A. 50 évesen is ugyanazt a macsó, rosszfiú-karaktert akarja játszani, mint 20 éve. Nincs ezzel semmi baj, ő színész.
Ill. találtam egy tavalyi képet Róla, amikor a megszokott karaktere helyett megváltoztatta a frizuráját. (Velvet c. film 2021 tavaszán).
8/10
Rojita jan. 25. 19:05:33 8/10 Előzmény napraforgó
Hát, ez a napi sorozat velejárója. Muszáj teletömniük az időt egy csomó töltelékanyaggal. Meg többféle kvalitású fk-íróval is dolgozhatnak. A különböző cselekményszálakat sztem különböző emberek írják. Más írja a Babos-Huba-Damil -párbeszédeket, más a rendőrökét, stb. A nagyasszonyon kívül lehet még ötlet-emberük, meg vki főíró, aki frappánsan átjavítja és összegereblyézi a lényeget. Ezért tűnt nekem a 2. évad kiemelkedő vége egészen "idegen kéz"-nek.
5/10
napraforgó jan. 25. 18:35:30 5/10
Összehánytak egy pár témát, amelyeknek nem igazán van közük egymáshoz.
Itt van ez a szekta-téma. Aztán volt az autóversenyzés, ami ahogy jött, el is tünt. Most a márványbizniszt nyomatják, amiről azt mondták, hogy nem is bánya, csak egy kősivatag.
Huba lámafarmja a frissen feltünt anyukával.
A cölibátus boncolgatása, vagy a "kémek" kiképzése, ezek is kilógnak a történetből.
Csempészkedés már nincs is, csak a hülyéskedés.
5/10
napraforgó jan. 25. 18:25:05 5/10
Mi a célja ennek a szektának?
Anatolijnak a zseton begyűjtése, ez világos, de mit nyújt cserébe? mert még az örök életet sem igéri meg
8/10
Rojita jan. 25. 18:11:36 8/10
Ez az Anatolij szektája nekem már túl sok. Jó, bizonyára a nyerészkedő, önként jelentkező vallásvezetőket és a bárgyún bégető hívőket akarják kifigurázni. (Azt hiszem Anatolij is gyűjt olykor adományt.) Nem nagyon vagyok képben az itthoni témában. A Felházon kívül is lehetnek hazai képződmények, de Amerikában még látványosabb és nyomulósabb a tevékenységük.

Itt a filmben túl sokat szerepelnek és még mindig zavaros a szerepük.
5/10
napraforgó jan. 25. 18:05:43 5/10 Előzmény Rojita
Pityke eléggé ütődött, ha a nőkkel való kapcsolatról van szó. Akkor sem venné észre, hogy Ludmilla nyomul rá, ha már a nyakában lóg. még a véletlenül betévedő Timike is rögtön látta, hogy mit akar az anyja, de Pityke igazából még akkor sem vette a lapot.
8/10
Rojita jan. 25. 17:49:35 8/10 Előzmény napraforgó
Nagyon jó, klasszikus kabaréjelenetet hoztak össze ők hárman. Tk a kezdetektől úgy éreztem, h Pityke csak tanácsért jött Ludmillához, de izgalmában nem tudta megfogalmazni, h mit akar. A díva meg rögtön arra gondolt, h az Ő bájai bűvölték el az ukránt. Pityke meg végül elfogadta volna a kialakult helyzetet. Bizonyára, mindenki akár hat különböző helyre el tudott volna rejtőzni, de az a kicsi asztal alatt kuporgó, magas, vékony alak volt a leglátványosabb. Ennél már csak az lett volna viccesebb, ha Pityke ijedten a székén marad, csak a fejére borítja az asztalterítőt.
5/10
napraforgó jan. 25. 17:08:58 5/10 Előzmény Mark1993
Igen, de némelyeknek jól áll. Hernádi Juci nagyon jó volt a Pitykés jelenetben. Imádom, amikor a szemeit forgatja. Németh Kristófot is csipem, főleg a zabálós jelenetekben, amikor habzsol, meg amikor a nőknek akar imponálni, nyálasan udvarolni. Lengyel Ferenc is jól adja az idióta hiú rendőrfőnököt.
Ők eleve humorosra veszik a figurát, nem erőlködnek, hogy komolynak, "igazinak" látszódjanak.
Mark1993 jan. 25. 16:10:46 Előzmény napraforgó
A sorozatban szinte mindenki hülye, kevés, aki kivétel.
5/10
napraforgó jan. 25. 04:45:15 5/10
Ludmilla és Pityke jelenete is tetszett, végig nem lehetett tudni, hogy Pityke most Ludmillát fűzi-e, avagy Ludmilla fűzi-e Pitykét. Mindenesetre a románcnak vége is szakadt, amikor Sótonyi megjent.

És mi van Anatolij szektájával? Damil irhtó hülyén viselkedett egész idő alatt, tényleg mit is csinál az a szekta? a kapcsolattartója meg nem normális, hogy percenként jelentést kér.
5/10
napraforgó jan. 25. 04:36:20 5/10 Előzmény Rojita
Na és az hogy tetszett, hogy Mikola az őt megbilincselni szándékozó rendőröket, Imit és Zénőt szépen öszebilincselte, aztán motorra pattant és elhúzott.
Mark1993 jan. 24. 23:42:20 Előzmény Rojita
Mire jó, hogy a férfiak is festetik a hajukat ?
Mark1993 jan. 24. 23:41:55 Előzmény Rojita
Képernyőmentést kérhetek ?
8/10
Rojita jan. 24. 23:14:34 8/10
Árulkodott a kamera: a letartóztatott Mikolát megbilincselték és a rendőrök kísérték egy kocsihoz, amikor is a fogoly hirtelen előhúzta kezeit a háta mögül és kényelmesen elhelyezkedett a kocsiban. Kamera meg a háta mögül, közelről vette.
(Árpa Attilának pocsékul sikerült a hajfestése, - közelről hol fekete, hol vörös.)
Mark1993 jan. 24. 22:22:20
Na Szkandernak kelet-európai suttyóként nem jött össze a Légió, meg tisztázta magánéleti vitáját is az RTL-el
luci87 jan. 24. 10:59:49 Előzmény janderka
Lehet ,h ujra megnezzuk, jo kis kikapcsolodas...jo zene, es szereplok.Nem zavart regen se, ha burkoltan szponzort reklamoztak..Legalabb nem volt egy reszbenm 2 reklam is, mint a K.A.ban..
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu