Gordon Ramsay - Pokoli hotelek

Bakancslistához adom
Hotel Hell / Beachfront Inn & Inlet
amerikai-angol reality-sorozat, III / 7. rész, 50 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Gordon Ramsay-t ezúttal új szerepben, de legalábbis új helyszínen láthatjuk viszont. Az éttermek menedzselésében több éves tapasztalattal rendelkező sztárszakács lepukkant szállodákat, fogadókat vesz kezelésbe. A koszos hálószobák, penészes fürdőszobák, a tehetségtelen személyzet és borzasztó kiszolgálás csak pár példa azokra a dolgokra, amelyeket helyre kell tennie. Dacolva a kétségbeejtő állapotokkal, a kegyetlen maximalizmusáról híres Gordon Ramsay azt tűzi ki célul, hogy versenyképes, a mai gazdasági helyzetben is életképes hoteleket hagyjon maga mögött. Miközben lépésről lépésre halad az adott szálloda rendbetételével, sztárszakácsunk sajátos, utánozhatatlan módján küzd meg a tulajdonossal vagy épp a személyzettel. Egy biztos: szem nem marad szárazon!

A műsor ismertetése: Gordon Ramsay-t ezúttal új szerepben, de legalábbis új helyszínen láthatjuk viszont. Az éttermek menedzselésében több éves tapasztalattal rendelkező sztárszakács lepukkant szállodákat, fogadókat vesz kezelésbe. A koszos hálószobák, penészes fürdőszobák, a tehetségtelen személyzet és borzasztó kiszolgálás csak pár példa azokra a dolgokra, amelyeket helyre kell tennie. Dacolva a kétségbeejtő állapotokkal, a kegyetlen maximalizmusáról híres Gordon Ramsay azt tűzi ki célul, hogy versenyképes, a mai gazdasági helyzetben is életképes hoteleket hagyjon maga mögött. Miközben lépésről lépésre halad az adott szálloda rendbetételével, sztárszakácsunk sajátos, utánozhatatlan módján küzd meg a tulajdonossal vagy épp a személyzettel. Egy biztos: szem nem marad szárazon!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Keresztes³ovag 2016 szept. 12. - 16:42:06
na ezt sem a kajái miatt nézi senki se :)
10/10
missdev666 2015 márc. 23. - 11:47:14 10/10
Nagyon jó ez a sorozat, már a második évad is lement.
Az elsõ évadból az elsõ két rész valami hihetetlen, nagyon jól indítottak, felháborító volt a tulaj sznob viselkedése és a butasága. Hihetetlen, hogy mennyire igénytelen és egoista vendéglátók és szállodatulajdonosok vannak. Undorító és visszataszító dolgokat lehetett látni. Gordon jól helyre tette mindegyik tulajdonost, szinte mindegyik mást hibáztatott, és a hárította a felelõsséget. Gordon nagyon érti a szakmáját, én rendkívül intelligens embernek tartom, ha jól emlékszem az életrajzi könyvébõl szálloda menedzsmentet is tanult, és emberileg is szimpatikus; lehet, hogy sokat dühöng, viszont az érzelmi skála elég széles nála, ha segít, azt is ugyanolyan erõvel éli át, mint amikor kiakad; láttam nála nagyvonalúságot, érzékenységet és empátiát is, amúgy meg ha dühöng általában jogos a kiakadása, mert elemi dolog lenne, hogy ne legyen mocskos az ágynemû egy szállodában, ne mászkáljon csótány a padlón, legyen meleg víz, az étel ehetõ és friss legyen, stb...
Imádom a mûsorait, nekem a viselkedése nagyon hitelesnek tûnik, ami a médiaszemélyiségek nagy részérõl nem mondható el, én nem gondolom, hogy kegyetlen maximalista lenne, hanem egy nagyon igényes férfi.
10/10
ditpet 2014 aug. 17. - 10:30:36 10/10
csak pár részt láttam eddig, de szerintem nagyon jó sorozat lesz. Ramsey-nek jó a stílusa. Nem az az idegbeteg vadállat, ahogyan elhíresült a konyhás sorozatban. Itt sokkal cinikusabban álla dolgokhoz, viccet csinál mindenbõl.
Látszik, hogy segíteni akar a szálló tulajának, nem leordítani fejét, mert 1 fokkal melegebb lett a leves.