Betty, a csúnya lány

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kolumbiai tévéfilmsorozat, 2. rész, 40 perc

Értékelés:

50 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Betty boldogan siet első munkanapjára és mindent belead, hogy a legjobbat nyújthassa új fönökének. Armando szétosztja a feladatokat Patricia és Betty között, természetesen a magán jellegű ügyeket Betty fogja kezelni. Patricia és Marcella ezért összefognak a lány ellen.

A műsor ismertetése: A sorozat Beatriz Pinzón Solano történetét meséli el, aki kitűnő közgazdász, és pénzügyi szakember, csak egyetlen hibája van: hogy csúnya.
Egyetlen barátja volt életében, aki elhagyta őt néhány napi románc után. Nehéz leckével ismerte fel, hogy a szerelmet nem neki találták ki, és egész életében magányosan kell élnie.
Ezért míg a szomszéd fiatalok a diszkóban mulatnak, és kísérleteznek a szerelemmel, Betty minden idejét és energiáját a tanulmányainak szenteli, és fényes szakmai karrierre készül. Döntését nagyon helyesli apja, aki túlzottan aggályoskodó és sokat követel a gyermekétől.
Betty élete gyökeresen megváltozik, amikor az Ecomoda nevű vállalatnál, az ország legnagyobb divatcégénél kezd el dolgozni. Ott találkozik Armando Mendozával, akibe azonnal beleszeret...

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Beatriz Aurora "Betty" Pinzón Solano
Armando Mendoza
Marcela Valencia
Patricia Fernández
Daniel Valencia
Nicolás Mora
Mario Calderón
Gabriela Garza
Kenneth Johnson
Hugo Lombardi
Aura María Fuentes

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2021 szept. 21. - 17:28:46
Mikor veszik le már Betty fogszabályozóját?
napraforgó 2021 szept. 03. - 19:27:45 Előzmény Helena25
Nem véletlenül mondta Catharina asszony Bettynek, hogy húzza ki magát és magabiztosan menjen az Ecomodába. Betty egy csöppet jobban viselkedett, mint korábban, de még most is elég nyuszi volt.
Helena25 2021 szept. 03. - 19:06:34 Előzmény napraforgó
A külsőségeken kívül még a viselkedésén is kellett volna változtatni: ne ez a félénk, megszólalni nem merek stílust kellett volna adni, hanem határozott fellépésű Bettyt kellett volna visszaküldeni. Kihúzza magát és oda mondja rendesen, ehelyett olyan volt mint régen, egy nyuszika. "Bocs, hogy élek". Na, mindegy, ütősebbé kellett volna tenni, mert a megszépülésében még voltak lehetőségek. A frizurája rendben volt, jól áll neki. Betty okos, magasan képzett ember, simán lehet igazgató. Danielt kicsinálnám a helyében, nagyon sértő, durva volt vele szemben. Talán ő csúnyázta a legtöbbször, megalázta kinézete miatt. Ehhez senkinek nincs joga, ráadásul Daniel sem férfiszépség, maradt volna csendben, őt is lehetne kritizálni. Betty kívülről volt csúnya, Daniel belülről, a lelke, és ez a rosszabb változat. Emlékezzünk, Patriciával is milyen lekezelő volt.
napraforgó 2021 szept. 03. - 18:25:36 Előzmény Helena25
Az biztos, hogy Betty fogai már teljesen szabályosak, nincs szükség a fogszabályozóra. És valóban egy elegánsabb ruha, kosztüm is jobb lett volna ennél a seszinű között kardigánnál. Engem a szemüveg nem zavar. Gondolom a kontaktlencsét meg is kell szokni, azért nem lehet olyan hirtelen lecserélni a szemüveget.

De jól alakulnak a dolgok, most Betty lesz az Ecomoda elnöke. Kérdés, hogy Armandó milyen rangban lesz? Remélem jól megleckézteti a pofátlan Danielt és Mariót. No meg a felfuvalkodott hidrogénszőkét.
Helena25 2021 szept. 03. - 17:38:20
Betty átalakulását jobban kivitelezhették volna. A fogszabályzót el kellett volna távolítani, nem tudom mióta hordja Betty, de fogszabályzót nem hordanak évekig az emberek, én úgy tudom. A szemüveget kontaktlencsével kellett volna helyettesíteni, és valamivel szebb ruhát ráadni. Így lett volna az igazi átalakulás, ahogy titokzatosan mutatták, meg mindenki ájuldozott, ahhoz nagyobb változás kellett volna. Nem is értem miért nem vették le a fogszabályzót és a szemüveget, ezeknek kellett volna következni a frizura után.
Helena25 2021 aug. 06. - 11:25:59 Előzmény napraforgó
Armando anyja, nem akarom bántani, mert nem tehet róla, de még fiatal korában sem lehetett egy szépség. Nem is egy 50 év feletti nő van, akik csinosak, szépek. Nincs köze a korhoz. Nem tudom, de az a nő nagyon csúnya. Betty anyja is 50 felett lehet és szép arca van. Ezt csak azért vetettem fel, mert furcsa egy olyan sorozatban, ahol a csúnyasággal dobálóznak, (sokszor rossz hallgatni, pl. Hugo ahogy alázza szegény Bettyt) hogy nem is az a csúnya, akire mondják, hanem egy másik szereplő, legalább más nőt találtak volna erre a szerepre. Armando, szerintem nem csúnya férfi. A szemüveg nem áll jól rajta, de helyes, szép a bőre is, nem pattanásos, ragyás stb, csak az a szemüveg nem kellene. A leghelyesebb pasi az Calderón, szerintem. A legszebb nő meg Aura Maria, csak kár, hogy állandóan kiteszi a melleit. Marcela is szép nő, de ez a frizura nem áll jól neki.
napraforgó 2021 aug. 06. - 04:11:45 Előzmény Helena25
Lehet, hogy Armando anyja sem egy szépség, na de egy ötvenes nő már rendszerint nem az.
Viszont a drága fiacskája, Armando sem igazán jóképű férfi! Inkább olyan 12 egy tucat. Szemüveges, tenyérbemászó. A szemüvege nem olyan feltűnő, mint Bettyé, de azért én nem igy képzelem el a lovagot, a királyfit.
Ami ezt a szemüveges baglyot vonzóvá teszi, az a poziciója és a pénztárcája. Csak a hülye nem veszi észre, azt hiszi, hogy a személyes varázsa miatt tapadnak rá a nők.
Szerintem nagyon megérdemli, hogy Betty megleckéztesse.
Helena25 2021 aug. 05. - 17:28:43
Hát aki csúnya ebben a sorozatban, az Armando anyja, inkább őróla szólhatna a film, mert ő tényleg ronda, nem Betty. És még csak el se kellett csúfítani, nmagában csúf. Bettynek kimondottan szép arcú anyja van, apja átlagos, tehát még ronda szülei sincsenek.
ilonica 2021 febr. 15. - 17:39:55
Jaj de jó, hogy megint ezt adják le, és nem éjszaka, hanem amikor a legtöbb nyugdíjas nézi a tv-t! Nem láttuk még eleget!!
kriptonyt 2018 okt. 18. - 22:02:13
Kb. Még 20 rész van hàtra. Vajon milyen sorozat követi a Bettyt? Valakinek van errõl infoja?
port_boy 2018 okt. 03. - 19:15:36
Marci felmondott, csak tudnám eddig mit dolgozott, senki nem csinál ott semmit. LOL.
Károlyné Baráth 2018 aug. 28. - 20:08:17
Kedvelem!
Károlyné Baráth 2018 jún. 22. - 20:16:46
Nekem nagyon vissza taszító, hogy a sorozatban a szépségek idézőjel bezárva ennyire meg aláznak emberi méltóságukban más embereket! Ez nagyon durva!
moni06 2018 márc. 15. - 10:52:29
Hamarosan újra vetíti az Isaura Tv! Én már nagyon várom! :))
Zsizella 2011 nov. 10. - 08:04:04
Már egy hete megnéztem elöre a müsorokat és én is bosszankodtam és kutattam a sorozat folytatása után.
Legalább egy hétvégi ismétlés lenne.Munkám megengedi hogy 2 napon megtudom legalább nézni,de akkor is idöbeosztással.
Akinek van prizma csat.most ott kezdték adni.Aki tudja nézni,írja meg az esetényeket.KÖSZ.Én ma megnézem.
ATi0021 2011 nov. 07. - 19:53:33
Rohadék sorozat+. Elkezdenek leadni egy sorozatot és nem adják le a mocskok. Nem értem miért kellett ezekre a bukott Cool TVs sorozatokra lecserélni. Plusz jó, hogy a Miamit is eltolták. Most aztán örülök. Nem tudom mi volt a baj? Talán hiányzott az anyacsatornának a ValóVilágos szennyének nézettségébõl? Szóval most marad a DVD-s megoldás. Jó, hogy van TV-s elõfizetésem, a Megrendezett Világ vagy Kamueskövõk meg nem különösebben érdekel. Sajnálom normális vagyok, ilyenre nem vagyok vevõ. :S
vénasszonyok_nyara 2011 nov. 07. - 19:05:03
Új sorozat készül "A csúnya lány csúnyája" címmel 18 éven felülieknek.
10/10
kazsagx 2011 nov. 07. - 18:53:57 10/10
A sorozat+on miért kellett levenni az esti mûsorról ??? Megszokta az ember erre meg már hirtelen nincsen ! Nem igaz :(
Zsizella 2011 nov. 01. - 17:07:23
Sok éve láttam,de most számomra jó idöpontban adják,és 2 részt is egyszerre.Nekem a humora nagyon tetszik.Könnyed film,szórakoztó.Sok buta nõ és még butább férfiak,tehát teljesen az életböl vett.
janketu 2011 ápr. 24. - 12:10:29 Előzmény pernelle
Szia!
Most a Prizma csatornán megy a sorozat.A 10. résznél járnak,és 2 részt adnak egyszerre.
Összes hozzászólás