Kolónia

Bakancslistához adom
Colony / Broussard
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi sorozat, I / 7. rész, 60 perc

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Broussard megkérdőjelezi felettesét, miközben Katie elszakad családjától és a sejttől. Az Ellenállás után folytatott hajsza során Will még közelebb kerül az igazsághoz. A Zöld Zónában Maddie egy érzelmekkel teli kapcsolatba bonyolódik. Végül Snyder megtartja szavát, és a remény halvány fényét villantja fel Will és Katie számára.

A műsor ismertetése: Los Angeles városa két csoportra szakadva próbálja túlélni a nehéz időket. Van, aki megalkudva próbálja átvészelni a nehéz napokat és van, aki lázad az elnyomó hatalmakkal szemben. Míg egyesek megpróbálnak hasznot húzni az új helyzetből elfogadva a földönkívüliek által diktált új világrendet, mások lázadásra kényszerülnek. A sorozat két főhőse, a volt FBI ügynök Will Bowman és felesége, Katie együtt próbálnak küzdeni a szabadságukért és harcolni a tőlük elszakított fiúk visszaszerzéséért. Mindeközben komoly kihívásokkal és döntésekkel kell szembenézniük.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
EIB 2018 dec. 27. - 12:21:59
Nem a földönkívüliek a fontosak ebben a sorozatban, főleg nem az, hogy hogy néznek ki, mekkorákat robbantanak...
Hanem az emberek reakciója egy ilyen helyzetre, hogy meddig mennek el a túlélésük és családjuk védelme érdekében, mennyi kompromisszumot kötnek, hogyan alakul az emberi kapcsolatok dinamikája helyzetüktől függően, stb.
Érdekes sorozat, kár, hogy a 3. évad után elkaszálták.
10/10
Papp Sándorné 2018 okt. 01. - 18:57:18 10/10
Úgy látszik, itt a földön kívüliek olyanok, mint Colombo felesége. Még senki nem látta őket.
drtibi 2016 okt. 19. - 19:23:31
Az IMDB szintje 7,3. Eszerint érdemes lehet belenézni.