Családom, darabokban / Mappa, Nagyi, Szerelő, Készültség

Bakancslistához adom
Life in Pieces / Dirtbike Old Mechanic Earthquake
amerikai vígjáték, II / 1. rész, 19 perc

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A Családom, darabokban egy nagy boldog család néha kínos, néha nevetséges, de kétségkívül emlékezetes pillanatait örökíti meg, a családtagok elmodása alapján. A sorozat rövid történeteiből nem csak a család mindennapjaiba láthatunk bele, hanem az élet nagy dolgaira is rálátásunk nyílik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
iklopénia 2022 júl. 15. - 08:37:38 1/10
ki hozza be ezt a sok amerikai szart? 3-4 csatorna ezekből él? ennyire lent vagyunk már? hihetetlen
6/10
dandelion83 2021 jún. 02. - 18:59:20 6/10
Nem egy maradandó alkotás, de nem rossz, egyszer teljesen nézhető. Túl viccesnek sem mondanám, néha kicsit bizarr, és erőltetett. Elég hamar kifullad az egész.
Kit Fisto 2019 máj. 13. - 14:41:38
Most nézem, és ebben még nem láttam egyik korábban említett rossz karaktert sem, és egész vicces. Bár egy kicsit laposan, de most ebben az időjárásban még ezt is jó nézni. Hihetetlen, hogy június 3-tól nyár lesz (27 fok és napsütés, felhő nélkül), most meg ősz-szerű idő van, és nincs hátra addig egy hónap sem!
A nő nem lát jól, és a gyerekeknek tej helyett dobozos tojásfehérjét, a gyümölcslé helyett gyümölcsbort vett. A fejfájásra pedig aszpirin helyett a kutya féreghajtóját vette be. Szóval vicces, de tudjuk, hogy ezek mind teljesen más csomagolásban vannak, szóval nem lehet őket összekeverni amiatt, ha valaki nem tudja elolvasni a feliratokat rajtuk.
De ahogy megy a háttérben, hallom, hogy van benne egy nagy darab pasas, akinek ugyanaz a magyar hangja, mint a Modern családban az egyik homogén érdeklődésű undo ritto gonzalesnek, amit én azóta, hogy ott hallottam, képtelen vagyok elviselni, mert émelyít. És itt is taszító karakternek ad hangot, aki éppen megkért egy zsidó, a fejtetőjén kis barna korongot viselő pasast, (csodálatos hagyomány) hogy metélje már őt körül. Szóval ha ez időnként megjelenik és még beszél is, nekem képtelenség lenne nézni, így most el is engedem. Közben már elkezdődött az Agymenők, na ez egy jó sorozat, nézem is! Ja, csak még valamit akartam:

Haminyó apó április 23. 14:15:15
Látom, nem csak szereted, de műveled is a kultúrát. Milyen jó ez! Így különösen tetszik az írásod :)
Kit Fisto 2017 nov. 12. - 14:47:21 Előzmény valleyresearchers101
- Ha..?
Különben egyetlen részt sem láttam, de az az õsz pasas nagyon unszimpatikus, olyan, mint egy kutya, a sok haj és szõr miatt, és nagyon menõnek képzeli magát. A nõ sem szimpatikus, utálom, ha egy nõnek kisfiú-haja van.
10/10
valleyresearchers101 2017 szept. 12. - 21:50:36 10/10
Kívánjátok volna, hogy kezdettõl fogva elkaptam, de minden epizódot nézek. Ez egy rendkívül szellemes és szorosan írt show. Nagyon vicces. Az írás és a színjátszás tökéletesen együtt mûködik. A színésznõ a tapasztalt és kevésbé ismert színészek csodálatos keveréke, és mindnyájan fantasztikusak. Nagyon remélem, hogy a show népszerûsége megmaradhat. A gyerekek a színpadon csodálatosak! További jó munkát. Nagyra értékelem, hogy mit csinálsz. Másoknak ajánlom.