EBU - Bécsi Filharmonikusok Koncertjei 2019 / A Bécsi Filharmonikus Zenekar nyáresti hangversenye a Schönbrunni kastélyparkban

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A világ egyik legnevesebb és legelegánsabb nyári szabadtéri klasszikus zenei koncertje a Bécsi Filharmonikus Zenekar hangversenye a schönbrunni palota parkjában, amely idén 80 ország nézőihez jut el. A régi és az új világ, Európa és Amerika áll a koncert középpontjában. Az est karmestere a világhírű Gustavo Dudamel, aki immár második alkalommal vezényel a schönbrunni koncertek történetében. Az est szólistája a 32 éves kínai szupersztár Yuja Wang, Gershwin Rapsody in Blue című alkotását játssza. Műsorunk a június 20-án megtartott hangverseny felvétele.

A műsor ismertetése: A világ egyik legnevesebb és legelegánsabb nyári szabadtéri klasszikus zenei koncertje a Bécsi Filharmonikus Zenekar hangversenye a schönbrunni palota parkjában, amely idén 80 ország nézőihez jut el. A régi és az új világ, Európa és Amerika áll a koncert középpontjában. Az est karmestere a világhírű Gustavo Dudamel, aki immár második alkalommal vezényel a schönbrunni koncertek történetében. Az est szólistája a 32 éves kínai szupersztár Yuja Wang, Gershwin Rapsody in Blue című alkotását játssza. Műsorunk a június 20-án megtartott hangverseny felvétele.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?