Einstein rejtélyei / Termodinamika

Bakancslistához adom
Einstein Mysteries / Thermodynamik
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német krimisorozat, vígjátéksorozat, I / 8. rész, 47 perc

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Felix Winterberg a híres Albert Einstein ükunokája és maga is elismert fizikus, a valaha élt legfiatalabb professzor az egyetemen, ahol rengeteget, sokszor napi 21 órát dolgozik. A fiatal zseninek azonban egy halálos betegsége, Huntington-szindrómája van, ami miatt viszonylag gyors leépülés és közeli halál vár rá. Annak érdekében, hogy bírja a feszített munkatempót és halálos ítéletét feldolgozza, Felix tiltott szerekhez nyúl. Mikor drogfüggősége kiderül, felajánlják neki, hogy a szabadságáért cserébe segítsen bonyolult gyilkossági ügyek felderítésében.

A műsor ismertetése: Felix Winterberg a híres Albert Einstein unokája unokája, aki maga is elismert fizikus zseni. Egy halálos örökletes betegség miatt a ragyogó kutatónak csak néhány éve van hátra _ amit különféle illegális stimulánsoknak köszönhetően a lehető legnagyobb mértékben szeretne a munkájával eltölteni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Felix 'Einstein' Winterberg
Elena Lange
Stefan Tremmel
Kirsten Maybach
Leon Lange
Dr. Lee Kwon
Constanze Winterberg
Dr. Niklas Rössler
Andreas biztos
Julia Weigert

Hozzászólások

Szerinted?
tóthlászló 2021 júl. 20. - 17:36:47
Eddig ez az általamlátott sorozatok közül messze a legjobb: ragyogó karakterek, helyzetek, maga a bűnügy mellékes. Az értetlenekdőknek javaslom Jacques Tati összes filmjét, különösen az "Hulot úr nyaral" címüt.
1/10
el_nino 2021 júl. 14. - 19:53:48 1/10
Ritka sza@r sorozat. 1/10
GaborSeven 2019 febr. 06. - 18:08:11
Ez teljesen zavaros. Mikor melyik részt adjátok?????????????????