Feleségek luxuskivitelben

Bakancslistához adom
magyar reality műsor, I / 1. rész, 65 perc

Értékelés:

128 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Fényűző partik, milliós ruhaköltemények, sportautók, drága ékszerek, botox, plasztika: egyedülálló formátummal debütál a VIASAT3 legújabb műsora szeptember 25-én. A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készül. Végre itthon is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe. A kamerák azonban nem csupán a lebilincselő pompát, csillogást és kiváltságos életstílust mutatják be, hanem betekintést nyújtanak a jómódban élő feleségek drámai pillanataiba és magánéleti problémáiba is. Aki pedig ősszel a VIASAT3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Márfai Dalma, és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, az viszont egészen biztosan közös bennük, hogy a hölgyek maguk vezetik saját vállalkozásukat és a háztartást, miközben hihetetlen gazdagság és pompa veszi körül őket.

A műsor ismertetése: Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben - A Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. A felső tízezer életét április 9-től hétfő esténként 21.00 órakor bemutató reality eddigi szereplői mellett újabb két feleség nyújt betekintést a hétköznapjaiba, hogy megtudhassuk, milyen a tehetős üzletasszonyok és sikeres családanyák fényűző élete.
A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készült. A sikeres első évad után ismét bepillantást nyerhetünk a hazai elit kicsit sem mindennapi életébe. Az előző évadban megismert filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, a modell Vasvári Vivien, és Farkas Rita étteremtulajdonos mellett újabb két sikeres nő, Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete.
Mindannyian különböző egyéniségek, ám annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük, maguk irányítják vállalkozásaikat, nem elhanyagolva ezzel a családjukat és gyerekeiket. Igazi modern nők, akik fontosnak tartják a jótékonykodást, és nem riadnak vissza a kihívásoktól, de a luxus és fényűzés mögött rengeteg dráma és kiborulás is terítékre kerül majd a műsorban. Ebben a szériában nem csak tabukat döntögetnek a szereplők, hanem féltett titkaikra is fény derül majd. Emellett Vivi és Dalma terhességét, vagy Babett stílusváltását is nyomon követhetjük epizódról epizódra, és természetesen a külföldi luxusutazás sem maradhat el ebben a szezonban sem.
Az előző évadhoz hasonlóan a legújabb epizódok is heti rendszerességgel kerülnek majd adásba, valamint a luxusfeleségek családtagjai és barátai is felbukkannak majd a műsorban.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
AyyLmao ápr. 26. 11:31:04
Ha ez a műsor olyan akar lenni mint az észbontók ahol buta embereken kell röhögni és cringe-elni akkor 8/10
szookedorina 2018 aug. 21. - 21:22:13 Előzmény HarleyQuinn
Úgy tartják, hogy abban a közegben érvényesül teljességgel az ember jelleme, karaktere ahol jól érzi magát. Amit a legjobban szeret azt maximálisan tudja viselni.
1/10
HarleyQuinn 2018 máj. 08. - 00:38:56 1/10
Megmondom őszintén, maga a műsor szórakoztat, többnyire. De ezt a bunda-témát muszáj? Tényleg ezt kell promotálni a tévében, hogy mennyire jó és menő védett állatok szőrméjében flangálni? Ez az ősemberek korában még oké volt, de a mai világban, ne már... nyilván az ilyen nők a büdös életben nem fogják megérteni, hogy mi ezzel a baj, tojnak ők más élőlényekre, de legalább a műsorban ne sugározzák már azt, hogy ez rendben van... nyilván arról szól az egész, hogy az átlagember röhögjön egy jót ezeknek a banyáknak a civódásain, és sokszor össze is jön, szóval ne rontsuk el ezzel. Azért van egy szint, ami alá nem kéne lesüllyedni.
10/10
Pünkösdi Kató 2018 ápr. 30. - 22:51:17 10/10
Én továbbra is nézem a sorozatot, nem értek mindennel egyet. A mai részben láthattunk egy 50 millás bundát, az állatvédő Bogi hol volt?? Bogiban csalódtam a mai részben, eddig nagyon kedveltem, Babett után, de most tényleg küldjék el a p'csába... Ok, megvan a véleménye, de ne ott a lányok előtt cikizze Olivért, aztán szemtől-szembe pedig alig bírt vmit kimondani. Szerintem ő is a férfiakkal jön ki jobban, akik körülrajongják, ismeretlenek között tud díva lenni, viselkedni is tud, nekem tetszett, ahogy Ritának megmondta a magáét, igaz, a többiek ki is dobták.
Vivien és Dalma igazán szájat moshatna, ennyit káromkodni... Ha valóban ilyen káromkodósak, márpedig szerintem igen, mert akkor eszükbe sem jutna így beszélni a műsorba, akkor szintén nagy csalódás. Ok, Vivi eléggé szókimondó, nem baj, van véleménye, nem Bólogató Jánosné. De időnként visszafoghatná magát.
Yvonne foglalkozása számomra hihetetlen, hogy milyen üzlet van benne, nem tudom.
Tünde szintén nem ebbe a csapatba való, nagyon tetszenek a szövegei, egy visszafogott nő, aki tudja, hogy kell viselkedni és ezt nem arra értem, hogy mindenhol máshogy viselkedik. Van egy társadalmi helyzete, ezt be is tartja, nem lóg ki. Bár, ebből a szempontból Dalma sem, mert ő rá ránézésre nem tudom azt mondani, hogy húúú, de tele van lóvéval. Olyan hétköznapinak tűnik, szimpatikus ő is, a beszéde kevésbé... Igaz, kissé érdekes a személyisége, hol Vivivel lóg, hol Boginak korteskedik, olyan senkihez se tartozik, de mégis mindenkihez. A nevető harmadik.
Babett átalakulása szerintem is szörnyű, egy díva abban az érdekesen dekoltált ruhában? A díván tüll, csillogó, strassz, toll van, nem az a fekete ruha, amiből kibuggyan mindene. Eléggé furcsa lett a rész vége, hogy Bogi elmondta mindennek Babettet, kinevették a stylistját, erre Babett nem mutat neki ajtót...
1/10
vajk zsuzsa 2018 ápr. 30. - 08:37:13 1/10
Én sajnálom ezeket a hervadó nőket, ahogy próbálnak feszengeni a kamera előtt. Lehet, hogy fejben még nőnek érzik magukat, de a tükör nem hazudik. :(
abisztriczky 2018 ápr. 18. - 20:39:27
Legalább R. Rékának volt esze, és nem vállalta a 2. évadot. Mondjuk az 1. évadban sem volt benne minden részben.
jászárokszállás 2018 ápr. 17. - 23:08:51
Ki volt az az elvetemült aki 2. évadot elkészített ENGEDÉLYEZETT?
Tcurtis 2018 ápr. 09. - 16:59:07
Luxusprostikra mindig van igény :) szánalmas ez a müsor
öregSam 2018 ápr. 09. - 15:20:09
Van az a pénz amennyiért luxus prostik a képernyöre kerülhetnek tiszta szégyen de ez kell ill. ilyen tipusú müsor kell a népnek
10/10
Pünkösdi Kató 2018 ápr. 07. - 16:13:48 10/10
Rúgják már ki Babett fodrászát, borzasztóan rosszul áll az olyan frizura, amikor a homlokából nemcsak kifésüli a haját, hanem még meg is emeli. Ronda öregasszonyos...
Örülök, hogy újra jönnek a feleségek, nekem tetszik a műsor. Érdekes, mert ha több fikció is van benne, én el tudom képzelni, hgoy a valóságban is vannak hasonló sztorik, esetek.
szookedorina 2018 jan. 07. - 22:29:19 Előzmény Urquidez
Miért nem pörög a magyar gazdaság? Mert Adidas-ban járnak és nem Tisza cipõben!
1/10
gadus 2017 dec. 21. - 20:52:04 1/10
Halál ratyin néz ki mindegyik.Ráadásul sík hülyék.Persze lehet hogy ez is forgató könyves mint a vv...
filoszemitabéluska 2017 nov. 27. - 15:24:19
" Halál ótvar ez a társadalmi minta amit ezek mutogatnak"
"Mer nekem jár!" Ez a jelszavuk az ilyen típusú embereknek. Egy osztályba jártam a híres keramikusnõ Gorka Lívia fiával. Kicsit buta volt, szemüveges, csirkevállú, kicsit dadogott, mégis hatalmas önbizalmat kölcsönzött neki a rózsadombi villa. "Mi rózsadombi kakaón felnõtt gyerekek" volt a szavajárása.
Ezek a nõk is: az egyik csúnya, vén és lestrapált, a másik békaszájú, a harmadik 38 éves és alig néz ki 50-nél többnek, de mind meg van gyõzõdve róla, hogy bombázó.
Urquidez 2017 nov. 27. - 14:45:56
Hát vagy fele annyi a gazdagság mint amit mutatnak nekünk, de valami nagyon sántít ebben a show-ban. És biztos, hogy szerepeket játsszanak. Némelyik jelenet már nem is kézikamerás, hanem szinte mûtermi. Pedig ezek elvileg spontán kiruccanások. Halál ótvar ez a társadalmi minta amit ezek mutogatnak. Emberalattiság.
filoszemitabéluska 2017 nov. 27. - 12:53:12
Valószínûleg az lehetett a rendezõi utasítás, hogy " intrikáljatok már egy kicsit és mindig beszéljétek ki azt, aki épp nincs ott!" És ez a tevékenység láthatóan remekül megy ezeknek az elragadó hölgyeknek.
Lehet, hogy nem is gazdagok? Mert még magas gázsiért sem igazán éri meg, hogy az embert egy egész ország utálja.
Pedig kimondottan mulatságosak a nyávogásukkal.
Urquidez 2017 nov. 26. - 22:45:37 Előzmény filoszemitabéluska
Az egész nem valóság. Itt minden megjátszott, forgatókönyv szerinti. Elég baj az, ha van nézõ aki ezt benyalja mint valóságot....
Quinn Mallory 2017 nov. 19. - 15:06:42 Előzmény gladiolus
Quinn Mallory 2017 nov. 19. - 15:05:59 Előzmény gladiolus
"Kezdjük mindjárt azzal, aki nem illik közéjük, mert értelmességével és emberségével teljesen kilóg a sorból-Rubint Rékával..."

Biztos? :)

Kezdjük mindjárt azzal, aki nem illik közéjük, mert értelmességével és emberségével teljesen kilóg a sorból-Rubint Rékával.
10/10
Pünkösdi Kató 2017 okt. 31. - 21:12:29 10/10 Előzmény filoszemitabéluska
Nekem is tetszik a mûsor, volt, amit 2x néztem meg. Biztos, hogy van benne rendezõi utasítás, de hogy melyik részen? Mi a valós és mi a komoly? Mert abban biztosak lehetünk, hogy nem teszik ki magukat a valóságnak. De pont ezt nem értem, ha én ilyen gazdag lennék, hol tenné már ki azt az ablakba, amim van? Még így sem, hogy vannak megjátszott jelenetek, intrikák. Mert engem zavarna, ha nem a valóságot mutatnám magamból. Hiszen lesz, aki elhiszi...
Ettõl függetlenül nézem továbbra is, jót nevetek rajtuk, megnézem a ruhákat, a helyszíneket, és megnyugszok, hogy dehogyis szeretnék fullgazdag lenni!
Quinn Mallory 2017 okt. 30. - 22:00:31
A beszédhibás Vivien hangjától a falra lehet mászni.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu