TOP10 BRAND
1
BLIKK 1 006 128 RU
2
24 865 300 RU
3
INDEX 839 120 RU
4
ORIGO 778 668 RU
5
IDOKEP 742 968 RU
6
BORSONLINE 633 556 RU
7
PROMOTIONS 549 236 RU
8
TELEX 546 584 RU
9
NLC 486 404 RU
10
RIPOST 480 352 RU
1
BLIKK 1 006 128 RU
2
24 865 300 RU
3
INDEX 839 120 RU
4
ORIGO 778 668 RU
5
IDOKEP 742 968 RU
6
BORSONLINE 633 556 RU
7
PROMOTIONS 549 236 RU
8
TELEX 546 584 RU
9
NLC 486 404 RU
10
RIPOST 480 352 RU

Bortúra késsel-villával / Ételek Günzer Zoltán boraira

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 6. rész, 40 perc

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Bortúra című sorozatunk még több tartalommal jelentkezik. Ahogy az új cím is sejteti - Bortúra késsel-villával - ezentúl a csodálatos nedűk mellé ételek is készülnek. Természetesen a filmek első részében továbbra is egy-egy remek szőlőtermő vidék egy-egy kiváló borászával ismerkedhet meg a néző, a második részben azonban bevonulunk a konyhába, és újabb titkokról hullik le a lepel.
A sorozat megújulásához hozzájárul az új műsorvezető is. Magos Zoltán, a TV Paprika szakácsa a jól értesültek biztonságával, de nem a mindentudók rátartiságával mutatja be a nézőknek az ország legjobb borászait, majd a konyhában - miután megtudjuk, melyik borhoz milyen étel dukál - ízletes fogásokat készít. Borvacsora a legmodernebb gasztronómiai szabályok szerint. Közben a néző azt is megtanulja, hogy a borokat milyen hőfokon, milyen pohárból kínálja, mi a helyes tálalási sorrend, és hogy az ízek mivel párosíthatóak leginkább.
Az információk hitelességére továbbra is Gál Helga, a TV Paprika bortanácsadója ügyel.
Borkultúra mesterfokon mindazoknak, akik nem bízzák a véletlenre.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu