Csomagcsaták / Fiús játékok

Bakancslistához adom
Baggage Battles / Boy Toys
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai dokumentumfilm sorozat, I / 17. rész, 22 perc

Értékelés:

64 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Csomagcsaták hősei Greensboróban maradnak, ahol számos izgalmas tárgyra lelnek, például egy polgárháborús időkből származó katonai nyeregre. Megőrzi-e Billy a hidegvérét?

A műsor ismertetése: Eszébe jutott valaha, mi történik az elveszett csomagokkal? A Discovery Channel Csomagcsaták című új sorozata betekintést kínál a gazdátlan tárgyak árverésének világába. Mindegyik epizódban három, árverési szakemberekből álló csapat utazik el a nézők előtt eddig jórészt ismeretlen árverésekre, hogy egymással versengve ajánlatokat tegyen az elhagyott csomagokra. A három csapat: a Laurence Martin-Sally Martin házaspár, Mark Meyer fiatal vállalkozó, és egy régiségeket áruló üzlet tulajdonosa, Billy Leroy. A csapatok nem tudják, hogy a csomagok mit tartalmaznak, ezért mindegyik ajánlat hazárdjáték. A szakembereknek nagy tapasztalatra és szerencsére van szükségük ahhoz, hogy a tucatnyi árverés sok millió dollárt érő több ezernyi csomagja között megüssék a főnyereményt. Vajon mit találnak, amikor kinyitják a bőröndöket? Sikerül-e haszonnal túladni a tartalmukon?

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
wraith55 2017 márc. 09. - 13:55:26 6/10
Ez az egy árveréses sorozat egész jó, vannak benne érdekes / poénos dolgok, de a többi hasonló, árverásrõl meg üzletrõl szóló reality show már nézhetetlenül rossz.
tombenko 2014 szept. 19. - 19:22:50 Előzmény Ochoa
Jelen!
wowow 2014 szept. 05. - 11:01:26
Nekem ez az egész megrendezettnek tûnik. Azaz van egy stáb, ami telerakja a konténereket. Aztán mehet a show a licitálókkal és értékesítéssel és a vele járó hajcihõvel.
Ochoa 2014 ápr. 06. - 10:28:05
Létezik olyan ember aki ezt még nem látta? Hányinger!
wowow 2014 jan. 22. - 22:42:54
Mennyi pénzt képesek az amcsik adni az ócska kacatokért!
cellasto 2014 jan. 05. - 20:46:02
háát a natgeo messze jobb adó,mint a discovery (szerintem)
1/10
SweeX 2013 dec. 30. - 14:55:25 1/10
Ez most komoly? 5:30-tól 20:30-ig csak ez megy? SZÉGYEN! Szégyen a csatornára nézve, hogy semmi mást nem tudnak leadni csak ezt a szemetet. Egy olyan csatorna, amit régen szívesen nézett az ember az rtl és társai helyett. Mára már egy szinten áll a többi szennycsatornával.
9/10
szajbergirl 2013 okt. 19. - 14:12:30 9/10
Én nagyon szeretem!
Inkább ezt nézném állandóan, mint a raktárvadászokat ( ami másról sem szól, csak a balhéról), vagy a licitvadászokat, ami már csak ismétlések tömkelege...

Rajtuk viszont olyan jókat mosolygok :) Néha olyan dumájuk van .... :)
Viktor6665 2013 szept. 27. - 10:13:57
Ez most komoly, hogy reggel 10-tõl este 7-ig ezt adják a Discoveryn? Hova jutott ez a csatorna? Ment a süllyesztõbe az MTV után...
Ehhez kapcsán találtam ide egy ideillõ képet:D
http://www.beheadingboredom.com/wp-content/uploads/2013/06/tv-channels-discovery-history-mtv-fox-news-not-really-dr-evil.png
cellasto 2013 aug. 10. - 19:22:02
csak azt sajnálom,hogy a ki ad többet(gallery 63)-nek nem lesznek új részei.
ahogy látom,ennek és a licitvadászoknak lesz új évada a hónapban.
missdev666 2013 aug. 10. - 19:09:44
En sem szeretem a licitvadaszokat es az autos musort,de ez bejon. Billy,akit itt oreg hulyenek neveztek,szerintem irtora szexi,az elegans megjelenese,alatta a tetkos rosszfiu,nagyon cuki a mosolya,imadom, szoveget is,az erdeklodesi koret, rogton hozzamennek, igazi ferfi.
Amugy a hazaspar is ari,a kolyok meg fiatal,de atszik,hogy lelkes....
H. Zita 2013 aug. 10. - 16:31:03
Nekem ez a mûsor egy fokkal hihetõbb mint pl. a Licitvadászok, mert ott nehogy már minden egyes raktárban fegyvereket találjanak...
Azt viszont én sem értem, hogy egy rakás koszos gatya miatt nem is de drága, értékes holmikért hogy hogy nem jelentkeznek a tulajok. Csak tudják mi volt a bõröndjükben.
rené2010 2013 aug. 05. - 23:18:56 Előzmény agressorian
Egyet értek. Raktárvadász meg a többi alkudozós baromságok, nézhetetlen csatorna lett.
agressorian 2013 júl. 29. - 09:20:43 Előzmény bacsi77
Igen.....
Egyre szánalmasabb sorozatokat kezdenek el. Gondolkodni sem érdemes rajta, hogy megnézzem-e õket.
Egyedül az Autókereskedõk címû sorozatért kapcsolok már át csak.
1/10
bacsi77 2013 jún. 25. - 08:59:43 1/10 Előzmény hukrisz
Hát azt hiszem,ezennel befejezem a DC nézését... Elvileg ez egy ISMERETTERJESZTÕ csatorna lenne,ehelyett egész nap mindenféle gagyi megjátszott amerikai showmûsor-szerû licitálós meg autóátalakítós vacak megy rajta. Nincs ezzel gond egyébként,csak akkor ne hívják magukat ismeretterjesztõ csatornának,mert legalábbis én ebben nem látok semmi ismeretterjesztést...
7/10
kevin005005 2013 máj. 03. - 22:03:53 7/10
Nem értem miért kell így leértékelni ezt. Nekem teszik a mûsor (lehet, azért mert pénzmániás vagyok), de akkor is. Sokkal jobb mint az unalmas autós mûsorok, amiket az ember azért néz, hogy könnyebben elaludjon. ,,Egy rakás dilettáns" tény, de ettõl még lehet érdekes, hogy tök átlag emberek hogyan kaszálnak/vesztenek sokat.
hukrisz 2013 márc. 11. - 13:02:16
Hát igen, sajnos a régen jó hírû Discovery csatorna is egyre csak a tömeg gyártásra gondol. Sõt õk sem veszik észre, mikor elég vagy kell megálljt parancsolni! Valahogy az ismeret terjesztõ csatornák is a nagy versengésben keresik, hogy mi vonzza a nézõket, majd ha találnak valamit akkor az összes rááll és elkezd akár többet is ugyan abban a témában gyártani! Azonban a minõség rovására megy amikor már nem találnak új arcokat és az egyik mûsorban nagy becsben tartott becsüsként feltûnt embereket küldenek a következõ mûsorba licitálni tárgyakra! Máris ellentmondásossá válik az eszelõs házaspár akik azt hiszik, hogy nagyon egyediek, mert a 60-as éveikben járva bohókásan és kirívóan öltözködnek, vagy tiniként viselkednek az árveréseken! Igazából néhány mûsorban lehet megfigyelni a feltûnést kerülõ igazi szakmabelieket! Akik csak halkan licitálnak és ha kell simán az egekig felszökött árat is hangzavar nélkül kifizetik! Ez a két ember ebben a mûsorban bemutatják, hogy jogtalanul értékelték fel a másik mûsorban az emberek tárgyait! Hiszen itt majdhogynem minden adásban tévednek és valódi szakemberhez viszik a saját szerzeményeiket! Persze a fiatal gyerek is irritáló, hiszen egyfolytában hülyeségeket beszél és azt hiszi, hogy mindenhez ért. Pedig csak néha szerencsés néha pedig nem! Az üreg New York-i fickó is azzal a mû eleganciával, közben pedig egyfolytában a tetkóit akarja mutogatni! Eldönthetné, hogy melyik stílust szeretné preferálni! Az elegáns igazi üzlet embert vagy a vagány semmitõl se riad vissza tetovált macsót! Persze õ is 20 éve van a szakmában, de nem ismeri fel ha egy tárgy nem is antik vagy értékes! Sajnos a csatorna valószínûleg, hogy érdekesebbé tegye a mûsort próbál köztük is ellenségeskedést kreálni elég gyenge sikerrel! Nem értem miért nem valódi konkurenseket tesznek össze, mert akkor tényleg lehetne a versengés miatt igazi utálat a szereplõk között! Amúgy meg csak bohóckodás az egész! Azon se csodálkoznék, ha kiderülne az összes szereplõrõl, hogy amatõr színészek és mindent a csatorna pénzelt (utiköltségek, licitek, szállások stb..) Például amikor valakire azt mondják, hogy Skóciában Xszáz dollár profitot termelt! Aha és az útiköltség? Ha egy rendes légitársasággal utaztak akkor már 7-800 dollár minimum! A házaspárnál ez megduplázódik! A szállodai szobák és a taxi költségek se olcsók! Hát még ha vesznek egy nagy méretû tárgyat! Ha pedig mûtárgy vagy meghalad egy értéket akkor még vámot is kell fizetniük! Tehát ha valaki logikus vagy szakmai szemmel nézi az egészet akkor az ilyen fajta mûsorok 90% VICC!

Az elõttem szólónak némi felvilágosítás: Sokszor egy egy utas jobban jár, ha elveszett csomagját nem találják meg, mert a biztosító többet fizet, mint amennyit a szennyese ért! Ha valaki megfigyeli a bõröndökben nem igazán talált még senki nagy értéket! Gondolom ha olyat veszítene el valaki akkor naponta a nyakára járna a légitársaságnak! A másik nagyon sok kézi poggyász veszik el, mert rengeteg utas leteszi egy szék mellé, majd elsétál vásárolgatni nézelõdni. Aztán belefeledkezik az idõbe és egyszer csak azt hallja, hogy XY utas azonnal jöjjön a kapuhoz, mert a gép 5 perc múlva elindul! Ilyenkor sokkot kap és oda fut beszáll, majd amikor elindul a gép jut eszében, hogy ott maradt a táska a szék mellett! A legtöbbször azokon nincsen semmilyen név vagy járat szám és bizony ha nem idõben telefonál és nem tud pontos leírást adni a csomag külsõ és belsõjérõl akkor nem találják meg! Illetve a sok elveszített ékszert (csoda, hogy leadják a takarítók és az ott dolgozók) félre teszik és ha valaki nem megy értük a megadott napig akkor egy zacskóba többet is beletesznek és eladják! Hiszen a tárgyak õrzésére helyiséget és alkalmazottakat tartanak fent, tehát azt is az ebbõl befolyó összegekbõl tudják finanszírozni! Természetesen elõfordul, hogy hanyagság történt és leszakadt a matrica vagy rossz helyre raktak egy táskát, majd valaki nyûgnek tartotta a papírmunkát megírni és inkább letépte a papírt róla majd talált tárgyként leadta a rossz helyre küldött bõröndöt, de nem ez a jellemzõ és errõl nem a légitársaság vagy a reptér tehet, hanem csakis a lusta hanyag alkalmazott! Bár minden cég szeretné azt hinni, hogy megfelelõ embereket alkalmaz! A másik jellegû árverések pedig a szállítmányozott csomagok, amikor valaki nem megy érte, mivel esetleg illegális dolog van a csomagban, és berezelt érte menni, vagy többe kerül kifizetni az adót és vámot! Láttam már olyat amikor direkt kamu nevet és címet adnak meg! Ilyenkor a terméket nem kell vámoltatni, majd a bûnszervezet emberei megjelenek az árverésen és licitálnak a saját termékükre! Sokszor jóval a vám és adó alatti áron viszik akkor már vám mentesen haza!!! Ez egy régi bevált trükk! Vicces, hogy sokszor a lefoglalt tárgyak illegálisak voltak amikor elvették, majd a rendõrségi árveréssel legálissá teszik õket! Szóval kb. ennyi a története hogy miért van olyan sok gazdátlan csomag és a gazda jobban is jár ha csak azt nézzük, hogy a biztosításnál a táska minimum értéke 150 euro és amivel én utazok abban a cuccaim max értéke 100 euro! olyankor jobban járok ha igazolás nélkül elfogadom a biztosító által ajánlott minimumot! Még nyertem is a saját holmim elveszítésén! :-D
Public Enemy 2013 márc. 01. - 17:58:24
Kicsit furcsának tartom ,hogy a reptér vagy a légitársaság hanyagsága miatt elveszett csomagokat ki és milyen jogi alapon árverezi el, mikor a jogos tulajdonosa lehet,hogy soha nem reprodukálható emlékeket veszít el!
A légitársaságok és repterek állítólagos szakemberei helyében égne a pofámról a bõr!! Nem az utas hagyta el a csomagját , hanem akinek a dolga ,hogy ne vesszen el!! Szégyen azoknak ,akik ezen a helyen dolgoznak! Úgy látszik Miami repterén és más sok helyen "fatökû lepkevadászok" dolgoznak szakemberek helyett.
egy légiközlekedésmérnök
cellasto 2012 nov. 28. - 22:53:16
kezd unalmas lenni ez a sok licitálós mûsor.
sztem ezzel elcseszi a discovery.
én konkrétan csak a ki ad többet és a licitvadászokat nézem..az újak nem tetszenek egyáltalán.