Hogyan készül? Megmutatjuk! / Abonett

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar ismeretterjesztő filmsorozat

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Minden termék mögött ötletes technológia és gondos mérnöki munka van. Az OzoneNetwork tévé saját gyártású ismeretterjesztő sorozata elviszi a nézőt oda, ahol a termékek létrejönnek: a gyárakba. Megmutatjuk a Túró Rudi, a papír zsebkendő, a focilabda, a WC-papír, a szalvéta, a krémek, a ropi, a csipsz, a szaloncukor, az autó, a sílécek, a csempe, a tévé, a szalámi, a fejfájás csillapító, az autógumi, az állateledelek és még sok-sok jól ismert és kedvelt termék gyártási folyamatát. A műsorvezető Gyetván Csaba, aki segít eligazodni a gyárakban és végigkísér minket a gyártósorokon. Közben pedig kipróbálja, megkóstolja, megszagolja a félkész termékeket és elbeszélget azokkal a dolgozókkal, akik nélkül nem jöhetne létre az adott produktum. A sorozat igazi élmény az egész család számára.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Vídiafej 2018 okt. 21. - 14:49:21 4/10
a gyenge műsorvezető karakter miatt...
9/10
tezarus 2016 febr. 13. - 20:35:32 9/10 Előzmény mijmij
Semmivel sem jobb a "how it's made" sõt.
Nekem ebben tetszik az, hogy sokkal közvetlenebb módon visz végig a gyártósoron, s közben beszélget is munkásokkal vagy csak a vezetõvel. Gyakorlatilag egy kis exkurzión vehetünk részt 20 percen keresztül.
Ezzel szemben a how it'made 5 perce sûríti és kizárólag a gyártási folyamatokat mutatja egy narrátor vezetésével.
Ez még önmagában nem gond, csak speciel azt is 5 perceb mutatja, hogy készül egy villáskulcs, meg az is 5 percbe zsúfolják, hogyan állítanak össze egy lánctalpas markolót...
1/10
5i 2014 febr. 15. - 09:46:32 1/10
Egy kis nyomi a mûsorvezetõ...az a haj...na takkkarodj. :-)
geri12 2013 jún. 26. - 18:27:28 Előzmény mijmij
Elárulnád hogy az miben jobb "nagyságrendekkel"? Kíváncsian várom a választ! Itt szerintem arról van szó hogy nem bírtad ki hogy ne írj ide valamit, azt evvel a nevetséges hozzászólással emelted az amugy is nevetséges hozzászólások számát itt a fórumon. Ha nem tünt volna fel mindkettõnek ugyanaz a lényege! Elmennek egy üzembe, azt megmutatják mi hogy készül. Mindkettõ verziónak megvan a varázsa, nekem ennél bejött hogy részletesebben megmutatják a dolgokat. Például jó volt kátni a Sió gyümölcslevek vagy a kerékpárok készítését.

Tehát semmivel sem rosszabb, mint a How it's made!
mijmij 2012 dec. 23. - 11:50:29
Az eredeti "How its made" nagyságrendekkel jobb ...
makailaci25 2012 dec. 21. - 13:39:32
Milyen jó lenne elõre tudni, hogy mi készül és hogyan. Miért nincs ismertetõ?