Easttowni rejtélyek

Bakancslistához adom
Mare of Easttown / Illusions
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimisorozat, 5. rész, 57 perc

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Az Easttowni rejtélyek című sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően a saját élete is éppen darabokra hullik szét. Az Emmy-, Grammy- és Oscar-díjas Kate Winslet főszereplésével készült, egyedi atmoszférájú sorozat bepillantást enged egy kicsi és zárt közösség sötét oldalába, egyúttal arra a kérdésre keresi a választ, hogy a családi és a múltbeli tragédiáink mennyire befolyásolhatják a jelenünket.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Mare Sheehan
Helen Sheehan
Siobhan Sheehan
Colin Zabel
Erin McMenamin
Mark Sheehan
Kenny McMenamin
Carrie Layden
Dan Hastings
Richard Ryan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
DavidAbler jún. 12. 10:48:08 10/10
Ritkán mondok ilyet: minden percét élveztem. A milliónyi sorozat tömkelegéből kitűnik egy olyan, amit megfelelően hatja át a rejtély, a dráma és a humor - mellőzve a klisét és melodrámát. Kate Winslet fantasztikusan játszik.
10/10
Drizari máj. 25. 11:30:08 10/10
Valóban inkább drámasorozat, mintsem krimi, ami feszültséget teremt a kisvárosi lakosok között. Kate Winslet hatalmasat alakít smink nélkül, semmi nem emlékezteti a Titanic főszereplőjére. Részt vett a produceri teendőkben, ragaszkodott, hogy a hitelesség jegyében philadelphiai vagy más néven Delco-akcentussal szólaljanak meg a színészek. Kate Winslet körömszakadtáig ragaszkodott ehhez, nagy terhet róva ezzel saját magára és színésztársaira, ez ugyanis az egyik legnehezebben elsajátítható kiejtés a lekerekített magánhangzóival, elejtett mássalhangzóival és elmosódott szótagjaival. Egy kisváros lakóiról szól ez a bűnügyi szálakkal átszőtt dráma, ahol szinte mindenki ismeri egymást, de mégsem jól. A történet a színészek játéka miatt nem véletlenül áll jelenleg az IMDb-n 8,6 tetszésponton.
10/10
10/10
NADAL14 máj. 24. 18:53:46 10/10
ez inkább egy drámai sorozat ,viszont abban kiváló , és a krimi elemek még izgalmassá is teszik.
nagynebk ápr. 30. 13:42:53 Előzmény Marv78
Messze menő következtetés az elschő rész után...
(Imdb: 8,3)
1/10
Marv78 ápr. 19. 19:25:51 1/10
Hiába reménykedtem hogy végre nézni fogok egy jó krimit, ez egy fosch
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu