SpongyaBob Kockanadrág / Jogosítvány / Íme, a király

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Driven to Tears / Rule of Dumb
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, IV / 77. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: SpongyaBob megbukott a vezetői vizsgán _ megint. Patet annyira feldühíti ez az igazságtalanság, hogy jelentkezik a vizsgára. Be akarja bizonyítani, milyen igazságtalan. A teszt, amit lehetetlen teljesíteni. / Patrik egy dokumentumból megtudja, hogy királyi cím várományosa! Nem tart sokáig, hogy a korona hatalma a tengericsillag fejébe szálljon.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok