SpongyaBob Kockanadrág / Kéz kezet mos / Kényszerszünet

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Handemonium / Breakin'
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, XII / 57. rész, 24 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Plankton óriási kesztyűje ámokfutásba kezd a városban, de SpongyaBobnak kapóra jön egy segítőkész barát. // SpongyaBob életében először szabadságot vesz ki, de vajon mivel tölti az drága idejét?

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok