Skorpió - Agymenők akcióban

Bakancslistához adom
Scorpion / Little Boy Lost
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, III / 4. rész, 55 perc, 2016

Értékelés:

106 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma beszervezi Walter O' Briant és különc zsenikből álló csapatát, hogy segítsenek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. A különleges egység a Skorpió fedőnevet kapja. A csapat vezetője, Walter O' Brian nem más, mint a világ egyik legintelligensebb embere, aki 197-es IQ-val rendelkezik. A csapat további tagjai: Sylvester Dodd, statisztikai guru, Toby Curtis, világklasszis pszichiáter, aki akár a nyitott könyvben, úgy olvas az emberek elméjében és Happy Quinn, a technikai zseni. A belbiztonságiak Gabe Gallo nyomozón keresztül tartják a kapcsolatot a Skorpióval. Cabe, aki szívfájdító múlttal osztozik O?Briannel egyik ámulatból a másikba esik a fiatalok zsenialitását látva. A csapattagoknak mindössze egy komoly nehézségük támad az életben: kockafej beállítottságuk miatt kissé nehezen találják meg a hangot a hétköznapi emberekkel. Szerencsére akad egy "tolmácsuk" is, Paige, a volt pincérnő, aki _ mivel neki is van egy zseniális különc gyermeke _ megérti a csapat szociális problémáit. A Skorpió tagjai igazán testez álló feladatara leltek: kivételes képességeikkel a világ biztonságát szolgálják, miközben olyan közösségben élhetnek, ahol a különcség a norma. A sorozat igaz történeten alapszik.

A műsor ismertetése: Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma beszervezi Walter O' Briant és különc zsenikből álló csapatát, hogy segítsenek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. A különleges egység a Skorpió fedőnevet kapja. A csapat vezetője, Walter O' Brian nem más, mint a világ egyik legintelligensebb embere, aki 197-es IQ-val rendelkezik. A csapat további tagjai: Sylvester Dodd, statisztikai guru, Toby Curtis, világklasszis pszichiáter, aki akár a nyitott könyvben, úgy olvas az emberek elméjében és Happy Quinn, a technikai zseni. A belbiztonságiak Gabe Gallo nyomozón keresztül tartják a kapcsolatot a Skorpióval. Cabe, aki szívfájdító múlttal osztozik O?Briannel egyik ámulatból a másikba esik a fiatalok zsenialitását látva. A csapattagoknak mindössze egy komoly nehézségük támad az életben: kockafej beállítottságuk miatt kissé nehezen találják meg a hangot a hétköznapi emberekkel. Szerencsére akad egy "tolmácsuk" is, Paige, a volt pincérnő, aki - mivel neki is van egy zseniális különc gyermeke - megérti a csapat szociális problémáit. A Skorpió tagjai igazán testez álló feladatara leltek: kivételes képességeikkel a világ biztonságát szolgálják, miközben olyan közösségben élhetnek, ahol a különcség a norma. A sorozat igaz történeten alapszik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
szasza57 2019 jún. 25. - 16:57:30 2/10
Ennél gagyibb sorozattal még nem találkoztam. Ezek után, a Piroska és a farkas dokumentum film.
Papp Sándorné 2019 jan. 05. - 02:00:02
Úgy tűnik, nincs 5. évad. Elég hülyén fejezték be.
Scorpionfanhungary 2018 máj. 25. - 22:20:54
2018.05.25-én a 2x07-08. epizódok kerültek műsorra, kérem, javítsák a következő epizódok sorszámozását.
pannika222 2018 febr. 09. - 22:07:42
Tudod,visszasírom a bemondókat! Volt valami emberi a tv-zésben!
8/10
kkanai 2018 febr. 09. - 20:47:11 8/10
Jól sejted, a 3. évadnak vége. Ki tudja, mikor érkezik a szinkronizált 4. évad.
pannika222 2018 febr. 09. - 19:38:00
Ma 8-kor lesz a 3/25-dik rész.Utána l/1.Akkor most vége a sorozatnak?
Vajon miért nem képesek az adók csak egy sort legalább a mûsorismertetõben leírni,hogy te hülye tv nézõ a sorozat befejezõdik?
És ez minden sorozatnál így van!
7/10
hegyi.tibor1 2018 jan. 29. - 03:36:38 7/10
Erre mondják \"Gyenge kezdés után, erõsen visszaesett\". Ez a sorozat is elfáradt.
Scorpionfanhungary 2018 jan. 26. - 16:21:41 Előzmény - vendég -
Kedves Vendég!

Teljesen igazad lenne, ha nem írnám oda, hogy a 3x.. rész tartalma. Aki elolvassa, nyilván nem egy korábbi epizód tartalmára vagy esetleg a kókuszkocka receptjére számít...
Elvileg az epizód címe alatt szokott lenni egy leírás a várható történetrõl, akkor az is spoiler lenne? Ha megnézed az elmúlt epizód az elsõ, amikor valamiféle leírás volt a mûsornál, ezért szerettem volna felkelteni az érdeklõdést egy rövid tartalomközléssel. De természetesen nem erõszak a disznótor, megtartom a tartalmakat a magyar nyelvû rajongói oldalnak és a kluboknak, akit igazán érdekel a sorozat, ott megkaphat minden információt az egyes epizódokról.
- vendég - 2018 jan. 22. - 14:06:26
Legalább emeld ki bármilyen eszközzel, hogy épp spoilerezel, ha már nem a megfelelõ szekcióba írod ki a SPOILEREIDET. Ez vélemény szekció nem ürül neki senki, ha legördít és egy rahedli spoilerrel teszi valaki tönkre az élményt, és ha valaki jelez azt a választ kapja, nem kötelezõ itt olvasni.

+ A trollok sok órát tesznek bele mások szórakozásának tönkretételébe, ezek szerint õket sem lehet leszólni?

Egy nagy spoiler felirat és pár enter lenne a legkevesebb, hogy az óvatlanok akik nézni és nem olvasni akarják a részeket, is élvezhessék a sorozatot.
Scorpionfanhungary 2018 jan. 19. - 02:06:57
Kedves Szirgabor!

Azért kezdtem el kommentekben leírni az egyes részek tartalmát, mert ezen az oldalon nem voltak rövid ismertetõk az epizódokról. Figyelmességnek szántam és nem ilyen indulatos reakció kiváltására, hiszen a rajongói oldalon minden alkalommal megjelentetem az adott rész tartalmát (ahogy az eredeti részeknél, az amerikaiak is teszik), mert a rajongók igénylik ezt. Ha nem vagy kíváncsi rá, szíved joga, hogy ne olvasd el a kommentemet, sõt azt is leírhatod, ha netán zavar. Ezt a hangnemet azonban légy szíves mellõzd, mert egyrészt méltatlan, másrészt fogalmad sincs arról, hogy a másik oldalon ki és mennyit dolgozik azért (ingyen), hogy a hazai rajongók minden információt megkapjanak a sorozatról.
1/10
szirgabor 2018 jan. 18. - 15:59:36 1/10
Nem állítanád le magad, te idióta?
Hogy lehet folyamatosan kiírogatni minden rész tartalmát ide a fórumba?
Elmeroggyant
Scorpionfanhungary 2018 jan. 18. - 01:37:58
A 3x19 epizód tartalmának vége: Cabe az Allie-vel történt szakítás miatt még mindig szenved, Walter pedig együtt érzõn támogatja, hisz nemrég az õ szívét is összetörték. www.facebook.com/SkorpioAgymenokAkcioban/
Scorpionfanhungary 2018 jan. 18. - 01:37:10
A 3x19 epizód rövid tartalma: Happy és Toby házasság elõtti tanácsadást kér Dr. Rizzuto-tól, mivel Happy úgy érzi, nehézségei vannak a megfelelõ kommunikációval. Sly Tim egykori "irodáját" betelepíti növényekkel, de nem számol néhány kellemetlen következménnyel, a nap folyamán azonban szembesülhet velük. Ralph elhatározza, hogy frizurát vált, és a csapathoz fordul segítségért az új stílus kiválasztásában.
A csapat mai megbízását az Egészségügyi Világszervezettõl kapja, meg kell állítaniuk a veszélyes Marari vírus járványszerû terjedését Dél-Amerikában. A társaság az Amazonas esõerdejébe utazik, mivel az elõzetes vizsgálatok szerint az ott élõ kapucinusmajmok hordozzák a gyógyításhoz szükséges antitesteket. A túra során nemcsak az éghajlattal, hanem mérges pókokkal és egy még náluk is mérgesebb fegyveressel is farkasszemet kell nézniük. Cabe egy nyaktörõ mutatvánnyal cáfol rá korával kapcsolatos félelmeire, Toby pedig új barátra tesz szert a dzsungelben, aki egyben a probléma megoldásának kulcsát is jelenti számukra. Cabe az Allie-vel történt szakítás miatt még mindig szenved, Walter pedig együtt érzõn támogatja, hisz nemrég az õ szívét is összetörték. www.facebook.com/SkorpioAgymenokAkcioban/
Scorpionfanhungary 2018 jan. 05. - 00:03:55
A 3x16 epizód tartalma:Happy apját utoléri a múltja, és kábítószer-csempészési ügybe keveredik. Happy csalódottan veszi tudomásul, hogy Cabe is részt vesz az ellene folyó nyomozásban. Ralph szívügyekben a csapattól kér tanácsot, ettõl Paige feleslegesnek érzi magát és megsértõdik.
A csapat ma a CIA kelet-európai illetékesétõl kap megbízást, mely álcázott küldetésként Sardoviába szólítja õket. Az ottani diktatúra titkosszolgálata kezébe került az országukban mûködõ CIA ügynökök titkosított listája és félõ, hogy kódfejtõ programmal hamarosan felfedik kilétüket. A csapat feladata, hogy az egyik ügynököt, Natalya Abelov sakknagymestert egy sakkverseny során kiszöktessék az országból.
A feladat elvégzéséhez Walter és Sly sakktudására van szükség, rivalizálásuk azonban komoly akadályt jelent a küldetés teljesítésében.
Az ellenfelek kiiktatását követõen végül kapcsolatba tudnak lépni a lánnyal, miközben Paige és Toby rendhagyó megoldással párnázzák ki a menekülés útját.
Happy édesapja nem a lánya terveinek megfelelõen cselekszik, hanem Gallo ügynökre bízza magát. Este a fiúk tanácsára Ralph mégis édesanyjához fordul segítségért.
Scorpionfanhungary 2018 jan. 05. - 00:03:16
A 3x15 rész tartalmának vége: Allie egy tizenéves riportert küld Sly kampányának segítésére, és ez eleinte nem tûnik jó ötletnek, de végül lendületet ad a fiú politikai karrierjének. Paige és Walter új megállapodást kötnek egymással, így Paige már ennek jegyében hozza meg a döntését esti programjáról. https://www.facebook.com/SkorpioAgymenokAkcioban/
Scorpionfanhungary 2018 jan. 05. - 00:02:34
A 3X15 epizód tartalma: Walter nem jut egyezségre az Energiahivatal szerverének frissítésérõl, ezért a csapat elveszíti a szerzõdést, ám ezzel egyidõben új megbízást kapnak egy tengeri mentéssel foglalkozó cégtõl. Egy kalózkincsbõl származó arannyal megrakott manila gályát (spanyol kereskedelmi hajó) kell megkeresniük, mely 1595-ben süllyedt el a Drake-öbölben. Az általuk kifejlesztett, visszhangtechnikával mûködõ berendezéssel indulnak útnak a gálya felderítésére, ám Paige és Walter hajója váratlanul felrobban. A többiek kétségbeesve keresik a nyomukat, míg õk ketten a hajón levõ holmikból összetákolt alkalmi tutajon lebegnek a vízen. Paige Walter okolja a helyzetükért, akinek elege lesz Paige mindenért õt hibáztató viselkedésébõl. Egy útjukban kerülõ bójáról S.O.S. jelzést tudnak küldeni és ennek nyomán Cabe Tobyval elindul értük. A bója körül cápák jelennek meg, ezért Walter úgy dönt, elvonja figyelmüket, hogy Paige a hajóra átjutva megmenekülhessen. A csapat végül megtalálja az elsüllyedt gályát az óceánban, ám nem egészen azt kapják fizetségként, mint amire számítottak. Allie egy tizenéves riportert küld Sly kampányának segítésére, és ez eleinte nem tûnik jó ötletnek, de végül lendületet ad a fiú politikai karrierjének. Paige és Walter új megállapodást kötnek egymással, így Paige már ennek jegyében hozza meg a döntését esti programjáról
Scorpionfanhungary 2017 dec. 22. - 13:28:37
A 3x14 epizód tartalmának vége: Walter a gödör mellett is folytatja kommunikációs mélyvízi kalandját, mely hasonló eredménnyel jár, mint a reggeli vásárlás.
Paige Veronicának segít a korábban elrejtett pénz visszaszerzésében, de Veronica üldözõi követik õket, így kénytelenek a csapathoz csatlakozni.
A nap végére Walter joghurtvásárlását már nemcsak a reggeli monoklival lehet összefüggésbe hozni, hanem közvetve elhozza a mai probléma és Veronica ügyének a megoldását is.
https://www.facebook.com/SkorpioAgymenokAkcioban/
Scorpionfanhungary 2017 dec. 22. - 13:27:59
A 3x14 epizód tartalma: Walter vitába bonyolódik kedvenc joghurtjának vásárlása során, melynek köszönhetõen jókora monoklival érkezik a garázsba, Toby és Happy pedig ezzel bizonyítottnak látja a félelmét az önjáró üzemmódban levõ Walter miatt. Paige hajthatatlan, és ragaszkodik ahhoz, hogy Walter egyedül boldoguljon az emberekkel.
A csapatot ma a hadsereg mérnöki hadteste kéri fel arra, hogy segítsen egy homokbányász egységnek megtalálni a Dél-Kaliforniát ellátó vízvezeték szivárgásának pontos helyét. A szivárgások miatt felpuhult a vezetéket körülvevõ talaj, és kialakult egy talajjal fedett víznyelõ. A csapat a munkásokkal együtt menekülni kényszerül, amikor a helyszínen egy fúrógép rezgésétõl a talaj elindul és a hatalmas víznyelõ megnyílik. A kialakuló gödör mellett egy - a közeli mûtrágyaüzemhez tartozó - vegyszereket tartalmazó siló áll, a tetején pedig ott reked egy munkás. Mivel a közelmúltban egy másik munkás már életét vesztette a csapatból, a homokbányászok vezetõje minden erejével a fenn rekedt munkás megmentéséért küzd. Walter a gödör mellett is folytatja kommunikációs mélyvízi kalandját, mely hasonló eredménnyel jár, mint a reggeli vásárlás. Paige Veronicának segít a korábban elrejtett pénz visszaszerzésében, de Veronica üldözõi követik õket, így kénytelenek a csapathoz csatlakozni.
A nap végére Walter joghurtvásárlását már nemcsak a reggeli monoklival lehet összefüggésbe hozni, hanem közvetve elhozza a mai probléma és Veronica ügyének a megoldását is.
Scorpionfanhungary 2017 dec. 22. - 13:26:53
A 3x13 epizód tartalmának vége:
Veronica a nap végén a többiekkel együtt bekerül a híradóba, amelynek nem tud felhõtlenül örülni. Paige az emberi kommunikáció mély vízébe dobja Waltert, és Tobyék kérésére sem hajlandó meggondolni magát.
https://www.facebook.com/SkorpioAgymenokAkcioban/
Scorpionfanhungary 2017 dec. 22. - 13:25:15
A 3x13 epizód tartalma: Walter új módszert vezet be a demokratikus véleménynyilvánításra, melyet Veronica, Paige újra felbukkanó szélhámos anyukája is kipróbál.
Toby és Happy lázas esküvõi helyszínkeresése ezúttal a munka rovására megy, és nem készülnek el az aktuális megbízáshoz szükséges határidõs munkájukkal sem, mely egy borászat technológiájának átalakítását jelenti. A megbízó limuzint küld a csapatért, akik Tobyék kivételével a helyszínre indulnak, ahová Veronica is velük tart. Útközben az egész társaságot elkábítják, és végül egy olyan helyiségben térnek magukhoz, amely nagy valószínûséggel nem az Egyesült Államok területén van. Kiderül, hogy megbízóik valódi szándéka politikai indíttatású, hamis dollárok kibocsátásával akarják térdre kényszeríteni az amerikai gazdaságot.
Veronica manipulatív eszközei ebben a helyzetben aranyat érnek, így Walter, Sly és Cabe végül meg tudnak szökni, de fény derül arra is, hogy hol vannak valójában.
A csapat megtalálja a megoldást a hamis pénz problémájára, ehhez azonban Walter kénytelen felülvizsgálni demokratikus intézkedéseit.
Veronica a nap végén a többiekkel együtt bekerül a híradóba, amelynek nem tud felhõtlenül örülni. Paige az emberi kommunikáció mély vízébe dobja Waltert, és Tobyék kérésére sem hajlandó meggondolni magát.
https://www.facebook.com/SkorpioAgymenokAkcioban/
Összes hozzászólás