Állatklinika / Minden jó, ha jó a vége

Bakancslistához adom
Tierarzt Dr. Engel / Wenn die Hochzeitsglocken klingen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmsorozat, VI / 12. rész, 45 perc

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Claudia Krämer, Jan anyja, Hinterskreuth-ba jön, hogy hazavigye a fiát, Jan azonban maradni szeretne. Quruin révén szerzett egy munkát, amit végre élvez. Anja észreveszi, hogy barátja, Tessa pónija megbetegedett, de Tessa nem hisz neki. Anja szól Quirinnek, hogy nézze meg az állatot. Megállapítja, hogy a patái be vannak gyulladva. Tessa szülei el akarják altatni, ezért Anja pénzt gyűjt, hogy megvehesse a lovat.

A műsor ismertetése: Dr. Quirin Engel egy megüresedett állatorvosi pozícióra érkezik egy kis bajor városba, Hinterskreuth-ba. Az orvos két gyermekével, Anja-val és Sebastian-nal a férfi anyósához költözik. A régióban megjelent egy baktérium, ami veszélyezteti a gazdák jószágait. Quirin a falu legbefolyásosabb gazdájánál, Joseph Hallhuber-nél fedezi ezt fel először, aki nem túl boldog az eset kapcsán.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
surildi 2019 aug. 12. - 15:42:07 10/10 Előzmény Lászlóné Szecsei
Igen az igaz! Ma mar nem is adjak es nem tudni befejeztek -e? Azt sem tudom hanyadik evadot adtak h. utananezzek. Koszonom a hozzaszolast! Udv.
Lászlóné Szecsei 2019 aug. 08. - 09:00:13 Előzmény surildi
Nem olvassa ezt senki egyszerűen össze vissza rakosgatnak mindent !
10/10
surildi 2019 jún. 04. - 17:52:24 10/10
Jo kis film! Szeretem az allatokrol szolo filmeket. A 13.50 kezdes jo is volt most attettek 17.45-re ami nem igazan jo. A hiradoval szinte egyidoben. Ha jol latom kezdik elolrol? A regi jo idopontban-? Valaki szerkeszot ezt olvassa?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu