Kikiwaka tábor

Bakancslistához adom
Bunk'd / Mother May I?
amerikai vígjátéksorozat, 31. rész, 23 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Lou ámulatba esik, amikor példaképe a táborba látogat.

A műsor ismertetése: Emma, Ravi és a Jessie-ből már jól ismert Zuri elhagyják New York-ot, és Maine felé veszik az irányt a Kikiwaka táborba, ami a közeli erdőben lakó legendás teremtményről lett elnevezve. Ráadásul ebben a táborban találkoztak a szüleik tinédzserként. A három Ross gyerek új barátokkal karöltve próbál alkalmazkodni az új életkörülményekhez.

A Jessie spinoff sorozatával megtapasztalhatod, hogy milyen, ha a városi ember a természetbe költözik.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Bionika 2017 ápr. 11. - 19:55:01 5/10
Nekem sem jön be igazán. És nekem is hiányoznak a régi sorozatok pl:Indul a risza, Harcra fel! De a kedvenc sorozatom az egyik újabb sorozat: Laborpatkányok. Az klassz is és nagyából el is lett találva szerintem. És azután, hogy tavaly többször is levették a mûsorról most év elején végre visszahozták, de csak az elsõ héten adták jó idõpontban 5-kor aztán átrakták 6-ra, ami már nem volt jó. Pedig egy csomó új rész volt, amire alig vártam és csak egyet sikerült megnéznem, erre most megint nincs. Kérem vissza!!!!!!!!!!!!!
5/10
Xxy92 2016 aug. 09. - 12:50:12 5/10
Nagyon gyenge! Meg sem közelíti a "régi" Disney-sorozatok színvonalát. Végtelenül erõltetettnek tartom.
Szerintem a Waverly- Sok sikert Charlie - Jessie - Zach és Cody stb. idejében (2007-2012 kb). készültek a legjobb élõszereplõs sorozatok, azok úgy jól el lettek találva. Bár a port.hu-s szavazatok száma is jól fémjelzi ezt.