Ms. Fisher modern esetei / Halásos ritmus

Bakancslistához adom
Ms Fisher's Modern Murder Mysteries / Dead Beat
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ausztrál filmsorozat, 2. rész, 86 perc

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A '60-as évek derekán Miss Phryne Fisher eltűnik repülőjével Pápua-Új-Guinea felett. Örökségét unokahúga, Ms. Peregrine Fisher veszi át, akiről kiderül, hogy ugyanúgy vonzza a bűnügyeket, és ugyanolyan találékonyan oldja meg őket, mint nagynénje. A nyomozásokban mindig számíthat: Birdie-re és Violettára, Phryne régi barátaira a Kalandornők Klubjából, Samuelre (Birdie öccsére), aki különböző találmányaival segíti Peregrine-t a gyilkosok kézre kerítésében. Peregrine összebarátkozik a fiatal James Steed nyomozóval a melbourne-i rendőrségről, akivel együtt dolgoznak a bűntények felderítésén. Az újdonsült magánnyomozó a barátok mellett nagynénje ellenségeit is megörökli: a simlis Percy Sparrow felügyelő egyáltalán nem örül, hogy Phryne után egy újabb Ms. Fisher szeretne kéretlenül belekotnyeleskedni a melbourne-i rendőrség ügyeibe.

A műsor ismertetése: A 60-as évek Melbourne-jében a csodálatosan mihaszna Peregrine Fisher örökli az addig nem ismert nénikéje, Phryne Fisher vagyonát. Peregrine elhatározza, hogy Az Adventuresses' klub, segítségével nénikéje nyomdokaiba lép és elsőosztályú magánnyomozóvá válik. A sikeres nőkből álló klub hamar befogadja az elbűvölő lányt, aki lassan családjaként tekint a klubtagokra.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Noire 2021 jún. 08. - 09:44:58 Előzmény Bordács Andrea
Őszintén szólva én már az eredetitől sem voltam elájulva....Köszi az infot :-)
Bordács Andrea 2021 márc. 21. - 16:34:09
Ez nyomába sem ér a Miss Fisher rejtélyes eseteinek. Az pont az izgalmas, karakteres, talpraesett női főszereplőtől érdekes. Ez a béna lányka végtelenül kínos
mária54321 2019 szept. 14. - 13:29:01
Hova lett a felujit.lak