SpongyaBob Kockanadrág / Munkahelyi baleset / A lottyadt burger

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Accidents Will Happen/The Other Patty
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, VIII / 153. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tunyacsáp a munkahelyén megsérül, mikor elszündít munka közben és így megégeti magát. Perrel fenyegeti a Rozsdás Rákollót, hacsak nem hajlandó Rák úr kiszolgálni őt. Vajon meddig engedi Rák úr ad olgokat elfajúlni? // Rák úr és Plankton közös ellenségre lelnek egy új étterem képében, amely a vendégeiket lopja el tőlük.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok