Amerikai restaurálás

Bakancslistához adom
American Restoration / Nascar History 300: Dales of Thunder
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, VI / 11. rész, 19 perc, 2014

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kyle Bush autóversenyző bajnok és a Charlotte Motor Speedway elnöke, Marcus Smith kéri fel Ricket, hogy készítsen egy NASCAR ihlette trófeát az ünnepi, 300. futamra.

A műsor ismertetése: A sorozatban Rick Dale és csapata az ország különböző pontjain keres fel történelmi emlékhelyeket, és a szobrok, emlékművek restaurálását követően páratlan látványban részesíti a szemlélőket.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Körmönfont 2013 aug. 29. - 20:16:22 Előzmény macskaminu
Ez már nekem is feltünt ... kb. azóta nem nézem már a History-t sem. Nem is értem mi köze van még ennek a csatornának a történelemhez /pár éve még nézhetõ volt/.
vino-et-veritas 2013 máj. 11. - 18:20:27
Sõt, ennél is bonyolultabb, mert crossover a Pawn stars és az iCarly "ifjúsági" sorozat között is volt.

Ez egy szórakoztató sorozat, ahogyan számos "reality", s így kell nézni, nem "véresen" komolyan.

Amúgy nem valószínû, hogy a magyar "buhera-szakemberek" képesek lennének a legtöbb munkát jól elvégezni. Elég sok negatív tapasztalatom van többféle felújítási, építési, stb. ügyben. Akár drágán, akár olcsón dolgoznak, a legtöbb esetben nem áll arányban a minõséggel - tisztelet a kevés kivételnek...

A munkadíjakat meg nem is érdemes összehasonlítgatni...
macskaminu 2013 máj. 11. - 11:54:29
Lusta amerikai gyökerek. öten 100000000-ért felújítanak egy 20000000-ót érõ dolgot 3 hónap alatt, ami egyébként egy átlag magyar melós 1 hónap alatt egyedül megcsinálna. Egyébkét kamu az egész mûsor. Az érdekes tárgyak elõször elõkerülnek a raktárháborúból, aztán fél év múlva valaki beviszi a zálogcsillagokba, aztán fél év múlva elviszik ehhez a majomhoz restaurálni, végül megint elõkerül a texasi raktárháborúból egy raktárból. MINDENT MEGESZÜNK !!!!
pisti29 2013 febr. 12. - 13:26:24
üdv mindenkinek! hol lehet megnézni a neten szinkronizálva az amerikai restaurálókka?