Csúcsformában / Túszjátszma

Bakancslistához adom
Rush Hour / Knock, Knock... House Creeping!
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, I / 10. rész, 50 perc

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Cole kapitánynak randevúja van egy koncertteremben, ám az este máshogy alakul, mint tervezte: a vendégsereget fegyveresek ejtik túszul. Carter régi ismerőse, Holt hadnagy is ott van a túsztárgyalók között, akárcsak régi ellenlábasa, Taymor parancsnok. Carter és Lee úgy érzik, valami más állhat a túszejtés hátterében, mint amit a fegyveresek sejtetni akarnak.

A műsor ismertetése: A szűkszavú Lee nyomozó a hongkongi fegyelem megtestesült mintapéldánya, szigorú szabályok szerint él, és minden ügyében a szabályzat szerint jár el. Vele ellentétben a Los Angeles-i Carter nyomozó még nem hallott a fegyelemről, és a szabályzatot is csak szalvétának használja. Viszont beszélni vég nélkül tud. Egy bonyolult és szövevényes, interkontinentális ügy révén a két nyomozónak együtt kell dolgoznia, és valahogy közös nevezőre kell jutnia.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Elemér jósnõ 2016 szept. 21. - 22:01:10
Ez a sorozat talán "önállóként" talán megállná a helyet,de Csúcsformában nevet egyáltalán nem érdemli meg...
8/10
mimzy 2016 aug. 27. - 21:17:14 8/10
Nekem nagyon bejött!
Akciózás szép helyeken, jó karakterekkel és zenékkel! Nagyon hangulatos. Szórakoztató, nem az a helyszínelõs / áltudományos típus. Akinek tetszett a Hawaii Five-0, annak ajánlom! Az filmekre már nem is emlékszem, de a 90-es akciófilmek hangulata átjött!
1/10
Oh jajj 2016 aug. 20. - 09:51:47 1/10
Ezt miért kellett? :(
Amilyen jó a harom mozifilm, ez olyan gagyi.
Csak azt csodálom, hogy Lee nem nõnemû.