Utazások Európa tájain / Via Augusta

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott német szabadidős műsor, 8. rész, 33 perc

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az európai körút nyolcadik részében a sevillai síkság történelmi városait járjuk végig. Megtekintjük legjelentősebb római kori örökségeit és egyházi építményeit, valamint betekintést nyerünk egy ízig-vérig andalúz sportágba is.

A műsor ismertetése: Európa. Politikai és földrajzi határaitól függetlenül nem csupán egy páratlan művészettörténeti örökséget hordozó földrésszel van dolgunk. Fedezzük fel együtt Európa szebbnél szebb vidékeit, ahol az érintetlen természettel, -akárcsak a régi időkben-, szoros harmóniában él az ember! Utunk során bejárjuk a vidéki turizmus számára legvonzóbb tájakat. Megközelítjük a legeldugottabb helyeket, varázslatos ösvényeken haladunk keresztül, és felkeresünk néhány európai várost, melyeket ismerni vélünk. Hol is kezdenénk, ha nem Cádizban,Spanyolország dél-nyugati csücskében, az öreg kontinens egyik legkülönlegesebb táján, a Sierra de Grazalema Nemzeti Parkban.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Xilumn 2022 júl. 18. - 22:39:50
Számos nagyszerű helyen kereshet kaszinó nyerőgép-értékeléseket, amelyek nagyszerűek az utazáshoz, amikor nincs sok ideje választani. Az egyik kiváló webhely a https://nyerogepek-jatekok.online amely számos legjobb nyerőgépről kínál részletes áttekintést. Számos kritérium alapján osztályozzák a nyerőgépeket, beleértve a bónuszokat, a kínált játékokat, az ügyfélszolgálatot és a kifizetési százalékot.
Grey83 2021 jún. 10. - 21:37:14
Mióta utazol? Az a benyomásom, hogy ez már 50 évvel ezelőtt volt. Mióta utazol? És milyen helyeket látogattál meg? Mindig jó pihenni jó helyeken, különösen akkor, ha pénz van rá. Legutóbb, amikor emlékszem, segítettem magamnak, hogy megmentsem az http://legjobbkaszino.hu/ -et, ez egy szórakoztató idő volt, még hiányzik. Tehát ha érdekli, hogy kihez megy, olvassa el, azt hiszem, ez segít.
10/10
DUNAWÖLD 2021 jún. 09. - 18:00:06 10/10
Még egy lenyűgöző sorozat. Hála az M5- nek.