SpongyaBob Kockanadrág / Vadnak született / Barát vagy ellenség?

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Born To Be Wild / Best Frenemies
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, IV / 78. rész, 24 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: SpongyaBob megtudja, hogy egy félelmetes motorosbanda érkezik a városba, de Bikinifenéken senkit nem hoz lázba a hír. Ezért felveszi a bőrkabátját, beizzítja a mociját, és felkészül, hogy egyedül védje meg a várost. // Egy új hínár smoothie üzletlánc nyílik Bikinifenéken. A smoothie olyan finom, hogy hamarosan mindenki olyat akar inni.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok