Nigellissima

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol főzőshow, 5. rész, 28 perc

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Nigellissima, akár az ihletét adó olasz konyha, a friss, ízletes és egyszerűségében nagyszerű falatok ünneplése. Nigella Lawson megmutatja, milyen könnyű Olaszország hangulatát és ízeit a konyhába és a tányérra varázsolni, miközben az otthonunkhoz kissé közelebbi hozzávalókat használhatjuk. Barátait olasz ihletésű vacsorával lepi meg, például pármai sonkával és oregánóval töltött sertéskarajt kínál, amelyet a hagyományos római tavaszi ragu receptje alapján, lóbabból, borsóból és articsókából készült lusta szakács zöldségraguját tálal.

A műsor ismertetése: A Nigellissima, akár az ihletét adó olasz konyha, a friss, ízletes és egyszerűségében nagyszerű falatok ünneplése.
Nigella Lawson megmutatja, milyen könnyű Olaszország hangulatát és ízeit a konyhába és a tányérra varázsolni, miközben az otthonunkhoz kissé közelebbi hozzávalókat használhatjuk. Barátait olasz ihletésű vacsorával lepi meg, például pármai sonkával és oregánóval töltött sertéskarajt kínál, amelyet a hagyományos római tavaszi ragu receptje alapján, lóbabból, borsóból és articsókából készült lusta szakács zöldségraguját tálal.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DUNAWÖLD 2019 máj. 24. - 13:14:25 1/10
Nigella: "Ez olyan jólesett, mint egy szellentés". Egészségedre...
Régebben bájosnak gondoltam, de ez is csak egy futtatott, orra alá somolygó- affektáló, belterjes celebsenki. Youtube-ra való.
A lispy-lepcses Jamie-vel, a pszichopata skóttal.
Borbásmarcsi is ugyanaz a tempó. Sok.
10/10
-Zsolt- 2013 dec. 05. - 22:58:20 10/10
Szuper mûsor, remek olasz kaják.