Személy

Bagdi Bella

előadó, színész
"Hogy mi köze is van az éneklésnek a teremtéshez? Lássuk csak: A Hang nem más, mint maga az élet. S az élet elsőszámú megjelenése itt e kék bolygón - a víz. Testünk közel 70%-át alkotja, de agyunknak már 95%-a áll vízből. A víz szállítja testünkben a rezgéseket, a testi-lelki és mentális működéshez szükséges információkat, vagyis energiákat. A rezgés pedig nem más, mint maga a Hang. A Hang pedig energia, az energia meg maga az élet.
És attól függően, hogy milyen rezgés szintre hangoljuk magunkat, annak megfelelő rezgésekkel rezonálunk.

Testünket és egész lényünket egy hangszerhez lehet hasonlítani. Ha a hangszer fel van hangolva, és szépen szól, egészségesek és boldogak vagyunk, ha a hangszer lehangolt, megbetegszünk, és nem érezzük jól magunkat a bőrünkben (a vizünkben). Ezért, amikor rossz állapotba kerülünk, hangolásra van szükségünk, vagyis zenére, pozitív lélekemelő zenére és énekekre. Olyan énekekre, amelyeknek a szövegei is pozitívak.
Az éneklés és a szavak rezgései megváltoztatják a bennünk lévő víz rezgését, mely a testi egészségünkért és a lelki-szellemi jólétünkért felelős. Vagyis, attól függően, hogy szomorú, vagy vidám dallamot, pozitív, vagy negatív szövegeket énekelünk, a hangulatunk, a közérzetünk ehhez képest változik. Ezen a szinten jelenik meg a leghamarabb a hatása. Pozitív énekekkel, mantrákkal (más szóval mondókákkal), gyógyítani vagyunk képesek magunkat minden szinten. Tudatos énekléssel képesek vagyunk megváltoztatni a személyiségünket, az életkörülményeinket, de még magát a világot is." - Bagdi Bella
  • 2003
    Petit Mal színész Bemutató 2003. november 21.
  • 2001
    Slicc színész Bemutató 2001. november 2.

Hozzászólások

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás