Személy

Barbara Wussow

színész

Hozzászólások

offtopic
törökbálint 2020 júl. 19. - 15:38:16 Előzmény borzi84
Kösz, hogy megerősítettél. A többi dologra, amiről írtál, én már nem emlékeztem volna/pl. hogy 4x nősült/ de most már nekem is rémlik, valamint az is derengett azért, h van egy szinész-fia is Klaus-J-nek, aki szintén játszott a Kliniká-ban. OFFTOPIK : Természetesen néztem a Kliniká-t, de bevallom, nem voltam egy nagyon-nagy fan, mert túlidealizáltnak találtam, kivéve azt az egy epizódot, ami egy hamburgi közkórházban játszódott, ahol Brinkman fia ingyen dolgozott és emlékszem, h ott viszont sokkoltak azok az állapootok, a lepusztultság, a hajléktalan betegek ábrázolása , amit a rendező itt eszközként alkalmazott, bár ezt is túlzásnak éreztem, de a másik irányba./ Megjegyzem, nekem a Kórház a város szélén sokkal jobban tetszett, mert az mentes volt a sziruptól./
borzi84 2020 júl. 19. - 14:51:42 Előzmény törökbálint
Ezt az információt én is meg tudom erősíteni, jól emlékszel!
Barbara Wussow nem a felesége, hanem a lánya.
Egyébként a színész négyszer nősült, s Barbara Wussow a második házasságából született.
Ebből a házasságból született még Alexander Wussow is, aki szintén a színészi pályát választotta.
Feltűnt többek között a Guldenburgok örökségében, valamint "A Klinika" - Húsz év múlva című filmben is, ott pont Benjamint alakította, úgyhogy apa-fia szerepet játszottak.

A képet viszont mielőbb le kellene cserélni!
törökbálint 2020 júl. 19. - 14:39:30 Előzmény horvathzsoltjanos@gmail.c
Bocs, ha mégis én tudnám rosszul, de elég biztosan úgy emlékszem, hogy Barbara Wussow Klaus-Jürgen W.nak nem a felesége, hanem a lánya. És érdekességképpen egy, illetve két privát epizód. Kb. 7-8 évvel ezelőtt a MOM park földszintjén szembejött velem B. Wussow egy idősebb férfi társaságában, és amikor látta az arcomon, h felismertem nagyon kedvesen rám mosolygott. Pár hónappal ezután, ugyanezen az útvonalon /Alkotás u.Villányi út/ valahol a Szt.Margit gimnázium magasságában meg éppenséggel Sarah Miles jött velem szemben szintén egy idősebb férfi társaságában, és ugyancsak nyugtázták, bár visszafogottabban, hogy felismertem őket. A dolog számomra csak azért emlékezetesebb, mert én is azon az útvonalon lakom.
horvathzsoltjanos@gmail.c 2020 júl. 19. - 12:02:27
A fenti képen Klausjurgen Wussow es a Klinikákbeli felesége Gaby Dohm szerepel. Mig a valoeletben Barbara Wussow Klausj. W. felesege :)