Személy

Ben Stiller

színész, producer, rendező ...
 
Született: 1965. november 30. (51 éves) (Amerikai Egyesült Államok, New York)


Értékelés:

251 szavazatból
Szerinted?
Ben Stiller a "The House of Blue Leaves"-ben lépett először a világot jelentő deszkákra, s az előadáshoz elkészítette A pénz színe paródiáját, a "The Hustler of Money" című rövidfilmet. Ezt később az NBC is műsorára tűzte a Saturday Night Live-ban akkora sikerrel, hogy Stillert szereplőként és forgatókönyvíróként leszerződtették a tévéprodukcióhoz. 1990-ben a színész elindította saját showműsorát, a "The Ben Stiller Show"-t, amelyet az MTV és a Fox is sugárzott, és melyért azóta egy Emmy-díjat is kapott.
Saját produkciós cégében, a Red Hour Films kebelében ír, producerkedik és rendez. A Red Hour Films produkciói közül kiemelkedik a "The Suburbans", valamint a "The Hardy Men" című alkotás.
1994-ben debütált rendezőként a kritikusok által is nagyra tartott Nyakunkon az élet című produkcióval, melyben Winona Ryder, Janeane Garofalo és Ethan Hawke partnereként maga is emlékezetes alakítást nyújtott, de az ő munkája a Kábelbarát című film is.

Linkek:
Vélemény:


2015. december 29. 10:38
Jó filmekben játszik, nem vitás, de nem bírom a játékát valamiért. Három olyan szinész van, akinek a szereplését nem tudom elviselni: Steve Martin, Adam Sandler és Ben Stiller (ebben a sorrendben). Pedig nagyon szeretem a vígjátékokat, azok a szórakoztató filmipar alapjai.

2015. március 15. 06:59
Egy kis fajelmélet? Ha általánosítunk az intelligenciájukat illetően, akkor miért nem tehetjük ugyanezt a gátlástalanságukat illetően?

2015. március 11. 20:29
A gagyikapitány. És mindig elkapcsolok.

Összes hozzászólás