Személy

Bruce Greenwood

színész
Született: 1956. augusztus 12. (61 éves) (Noranda, Québec, Canada)

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?
  Nevét Atom Egoyan Oscarra jelölt filmjében, Az eljövendő szép napokban nyújtott alakítását követően ismerte meg a világ, amiért Genie-díjra is jelölték. Szerepelt a szintén Egoyan rendezte Exotica című filmben is.


  Vélemény:


  2015. október 4. 21:18
  Hiányzik a felsorolásból a Barney és a nők c. filmben játszott szerepe: Blair...

  2014. augusztus 19. 19:48
  Számos filmje fenn van a youtube-on. Mivel azonban a többségét nem forgalmazták itthon, ezért angolul. Aki nem beszéli a nyelvet, annak nehezen vagy egyáltalán nem érthetőek ezek a filmek. :( Az imdb alapján számos filmben szerepelt, ezeknek kb felét-harmadát láthattuk itthon is valahol (tévében vagy moziban).
  Bevallom őszintén sokat kerestem az aktualitásokat vele kapcsolatosan. Mivel nincs hivatalos honlapja, a twittere gyakorlatilag nem létezik, ezért kb a lehetetlenséggel határos aktuális információkhoz jutni.
  Láttam azonban egy interjút vele, amiben azt fejtegeti, hogy tudatosan tartja magát távol az internettől, mert bármiféle netes tevékenysége elraboja az idejét a tényleges élettől. És ebben tökéletesen igazat adok neki. Sikeres, intelligens, színes elme, tényleg kár lenne azzal töltenie az idejét, hogy a net előtt ül, és a twitterét frisssíti... :) (a rajongók meg így jártak :D )

  2013. október 28. 23:40
  Hiányzik a felsorolásból az I'm not there, a Bob Dylan életéről készült filmje 2007-ből.

  Összes hozzászólás