Személy

Crimson

Team: Lick The Click! / Ikz

A székesfehérvári DJ lemezjátszó-mániája Naga 1998-as, Homework című mixtape-jének megjelenése óta diagnosztizálható teljes bizonyossággal. A komótosan induló kaland nagyjából 2001--től kapott nagyobb lendületet: társával, Chrommal megalakítja az IKZ nevű pszeudó stúdiót, függetlenfilmeknek szab fazont szürreális minimixeivel, és az avantgard house/techno/minimal színtér hazai követeivé avanzsálnak. Mára olyan sorozatokon bukkan fel rendszeresen, mint a Cökxpon Ambient, az Ablak-a-Dubra, a Hypnosis, Cinetrip és persze a kétheti rendszerességű, Chrommal és Isuval gründolt Lick the Click!. Utóbbi nyomán évek óta kihagyhatatlan szereplői a legnívósabb underground megmozdulásoknak, a legnagyobb nyári fesztiváloknak (Sziget, Volt, Balatonsound, Alkotótábor), de Chrommal karöltve futatott C+C duó szettjei színesítették például a Room magazin bemutatkozó partiját, vagy az Ulpius Ház könyvbemutatóját is.
Promóterként a nemzetközi színtéren megkerülhetetlen, innovatív producerek, djk hazai bemutatkozásában segédkezett (Matthias Tanzmann, Áme, Soulphiction, I:Cube…)
A táncolható, ám korántsem olcsó megoldásokkal operáló középtempós elektronikus zenék iránti elkötelezettségét és dj-ként szerzett tapasztalatait a Deep Hanglemezbolt munkatársaként kamatoztatja.

Hozzászólások