Személy

Csiby Gergely

színész, rendező, bábos
Született: 1992. november 19. (27 éves) (Magyarország, Budapest)

1992-ben született. A Szent Margit Gimnáziumban kezdte meg a középiskolát, ahol az iskola angol színjátszó körének tagja volt.
2008 őszétől három éven keresztül, az érettségiig, Földessy Margit stúdiójában tanult. 2012-ben felvételt nyert a Színház-és Filmművészeti egyetem bábszínész szakára, Tengely Gábor és Meczner János osztályába, még azon a nyáron elnyert egy new yorki ösztöndíjat, melynek segítségével egy két hónapos intenzív színészkurzuson vehetett részt. Negyedéves gyakorlatát Debrecenben, a Vojtina Bábszínházban, ötödéves gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, ahol első munkája A Pál utcai fiúk volt. Ezután dolgozott a Forte Társulattal a Bartók Concerto című darabban, ami később a Nemzeti Táncszínház repertoárjába került. Az egyetem elvégzése után, 2017-ben a Vígszínházhoz szerződött. (Forrás: vigszinhaz.hu)

Hozzászólások

10/10
meszi73 2017 febr. 07. - 22:47:36 10/10
Ma láttam a Pál Utcai Fiúk színdarabban és zseniális volt! Nagyon lelkesnek tûnt és teljes szívébõl odatette magát! Nagyon tehetséges táncos! Remélem a jövõben még sokat hallok róla! :)
Üdv: B
A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje