Személy

Gombai-Nagy András

színész, bábos, előadó

Értékelés:

Még nincs szavazat, légy te az első!
Szerinted?

  Vélemény:


  2008. március 24. 13:28
  Szia Andris!Én Tóth Zsuzsanna vagyok.(Ha jól tudom másodunokatestvéred:D)Emlékszel még a tiszabögi rokonokra?Mert én közéjük tartozom. :)Régen jártál már felénk,ezért nem nagyon emlékezhetsz ránk.Mártitól tudjuk,hogy színészkedsz,biztos sok előadásod van.Jó lenne megnézni egyet,mert biztos tök jól csinálod:D Néztük az előadások bemutatóit,és szomorú vagyok,hogy a Csongor és Tünde már nincs a listán.. :(,mert nekem most kell majd kiolvasnom:)Biztos nagy sikerei vannak az előadásaitoknak.Sok sikert a továbbiakban.
  Üdvözlettel:Zsuzsi

  2008. február 13. 22:25
  Hétfőn láttam Gombait a T.Á.P. szinház előadásán, szenzációs volt a bűvész száma. Már több darabban is láttam, ez idáig azonban többnyire komoly vagy drámaibb szerepekben jelent meg, jó volt látni hogy mennyi humor is lapul ebben a fiatalemberben.
  Február 29-én lessz egyébbként az osztályának az új bemutatója, az -Én és a kisöcsém-. Bízom benne hogy az eddigi sikeres darabok után ismét egy jó előadást láthatunk Bezerédi rendezésében. Úgy tudom András Zolestyák szerepében lép majd elénk, sok sikert kivánok neki előre is........

  Összes hozzászólás