Személy

Gombai Szabolcs

színész, tánc, táncos
  • 2009
    Lélektánc 6.0 színész színész (magyar táncfilm, 87 perc, 2009)
  • 2007
    Csapás 6.0 színész színész (magyar kisjátékfilm, 4 perc, 2007)

Hozzászólások

10/10
kirjulia@citromail.hu 2009 dec. 30. - 14:25:12 10/10 Előzmény Gabriella54
Kedves Gabriella, én egy makacs nõ vagyok, de nem látom értelmét az adott lehetõségekben. Igaz, Gombai Szabolcsot, csak kisfiúként ismerem, de az apjával sûrûn értekezem a fiairól. Hiába olvasok el bármit Szabolcsról, vagy bárkirõl, a róla megjelentetett képet is hiába nézem, abból semmit nem lehet leszûrni. Itt már az elõadás egésszére gondolok. Legalább egy rövid videófelvételt láthatnék, amiben Szabolcs is táncol. Erre kellene lehetõséget kapnom. Vagy van is, csak én nem találom? Hát elég bonyolult a honlap, és órákat senki nem fog a keresgéléssel tölteni. Én magam is, csak azért, mert már tényleg szeretnék látni valamit Bozsik Yvett munkájából és szabolcs játékából.

Nos, ezekre szeretnék választ kapni.
Gabriella54 2009 dec. 29. - 12:43:04
Szavazni arra a személyre, filmre, stb. lehet, akinek (aminek) az életrajzát, ismertetõjét olvasta.
Egyébiránt megnéztem Gombai Szabolcs adatlapját, 2009-es darabok is szerepelnek benne, sõt még az is, legközelebb hol és miben látható.
10/10
kirjulia@citromail.hu 2009 dec. 29. - 12:39:06 10/10
UI. Az iménti beírásomból kifelejtettem: Egy dolog miatt örülök, hogy beregisztráltam magam. Tökéletes a TV mûsorajánlat. Karácsony elõtt két órát töltöttem azzal, hogy kerestem a National geaprik heti mûsorát, és képtelenség volt fellelni.

Reha Zoltánné.
10/10
kirjulia@citromail.hu 2009 dec. 29. - 12:28:57 10/10
A gyengébbek kedvéért, kérem megmagyarázni, mit értékeljek? Sajnos, én csak addig jutottam el, hogy tudomásul vettek a leírt, elavult tájékoztatást.

Üdvözlettel
Reha Zoltnánné
Felhasználói nevem: (kirjulia&itromail.hu)
Petrapetrus 2009 dec. 29. - 12:18:21
Értékelni a szavazásnál lehet.
De felesleges volt ezt a levelet IDE írni, nem fog vele senki foglalkozni. Az oldal szerkesztõinek küldjön privát levelet az ilyen problémákkal. (Impresszumban ott van kismillió elérhetõség.)
10/10
kirjulia@citromail.hu 2009 dec. 29. - 12:14:44 10/10
Kedves honlap-szerkesztõ. Meg kell vallanom, kizárólag azért regisztráltam be magam, eleget tegyek az értékelés felkérésének. az én esetemben Gombai szabolcsot, aki már, akkor tehetséggyanús volt, amikor elkezdte a tánc elsõ lépéseit tanulni. Most is szívesen értékelném, de nem tudom (Az én fejemben lenne a hiba?, mit értékeljek? A választásnál 10 szám között lehet választani, de mit takar a tíz szám? Ez az egyik. A másik: nincs frissítve, az elmúlt évek játékai vannak felsorolva, olyan apró betûkkel, hogy ember legyen a talpán, aki végig böngézi. És, ha megteszi, Mit értékeljen? Tehát értelmetlen, helyet foglaló az oldal.

De nem csupán ez a probléma. Véletlenül szemem elé került a foórum oldal. Belekukkantottam és mentem tovább. Aztán gondoltam egyet, vissza szerettem volna térni, hogy írjak valamit; nem lehetett. Nincs olyan link, hogy fórum. Na, gondoltam, végignézem a színházi jelenetképeket. Itt is bajba jutottam. Vagy sötét, nem lehet felismerni senkit, vagy homályos. Ezzel szemben, olyan témákkal van teletüzdelve a weblapok, amiknek semmi közük a szinházhoz, vagy az ott szereplõkhöz. Nekem is van három honlapom, és éppen ezért az a véleményem, a kevés néha több a soknál.

Üdvözlettel
Reha Zoltánné.