Személy

Hugh Jackman

színész, producer, szereplő
 
Született: 1968. október 12. (49 éves)


Értékelés:

397 szavazatból
Szerinted?
Színházi alakításaiért számos díjat kapott Ausztráliában, és filmfőszerepeket is játszott, például: "Paperback Hero", "Erskineville Kings". A londoni West Enden, az "Oklahoma!" című musicalben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb musicalszínésznek járó Olivier-díjat.
Jackman első amerikai filmszerepét az X-Men - A kívülállókban kapta.

Linkek:
Vélemény:


2015. augusztus 17. 23:07
nahát,ezt is innen kell megtudnom?
nem messze tőlünk a hármashatár-hegyi repülőtéren forgatták

egyébként baromi jó az összes reklám,ilyeneket szívesebben nézne az ember a film szüneteiben :))

2014. október 13. 22:56
Utólag is Boldog Születésnapot :)

2014. június 2. 00:40
Így igaz. És borzalmas, hogy egy ilyen derék férfiemberre képesek (kis túlzással) egy ezrednyi lesifotóst ráállítani, hogy ha esetleg az életben, forgatási szünetben, vagy akárhol megpuszilja Amanda Seyfriedet és talán csak finomam ad neki puszit, az mindjárt címlap-story legyen egy vacak, gyenge magazinban. Hugh színész, mindenképpen kellhet szerelmi jeleneteket is játszania a kamera előtt is, ahogy Daniel Craignek, Sean Beannek, nők közül Emma Watsonnak, Famkénak is, nekik mind.
De az Egyesült Államoknak elnöke volt párszor olyan férfi, aki több nővel feküdt le, mialatt hivatalban volt. És hogy is mondjam, Olaszország demokratikus ország, de Silvio Berlusconi elkövetett még valamiféle pénzzel kapcsolatos bűnt miniszterelnöksége alatt, pontosan nem tudom, hogy mit, de mindegy és ha jól tudom, még politizálhat az Olasz Parlamentben... - kitalálták, hogy Berlusconi közmunkát kap és "ledolgozhatja", de valójában politizál és 3 db TV-csatornán 24 órában megy, amit az ő emberei találnak ki.
Visszatérve Jackmanre, ő színész és ha én lehettem volna színész (ez persze már értelemszerűen...

Összes hozzászólás