Személy

ifj. Vidnyánszky Attila

színész, rendező, ének ...
 


Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?
Színikritikusok díja 2015 - A legígéretesebb pályakezdő

Linkek:
Vélemény:


2016. január 24. 19:29
...

2015. november 7. 19:21
Ha valaki csak ezért az 1 db beírásért regisztrált,netán ál-nicknéven sunnyog, miért ír ezen a fórumon? Elő lehet állni!

Hogy mennyire ismerem-nem ismerem a színházi előadásokat, azt az ítélje meg, aki vállalja valódi nickjét + aki maga is beír valamit, ami ennél több. Mert ez zéró.
A kérdéses mondat egyébként így pontos:

(ifj. VA) nem ment el a díjátadóra és nem is volt jelen senki, aki átvette volna helyette a Színikritikusok legígéretesebb pályakezdőnek ítélt díját, amit a nemzetis Brand-rendezésért szintén díjazott tanárától, Zsótér Sándortól vehetett volna át.
(forrás: fidelio.hu lent belinkelt cikke)

A lényegen azonban mindez semmit, de semmit n e m változtat. Mindenki eldöntheti, ki is az, aki "gyűlölködik".
Úgyhogy bátran le merem írni még egyszer:

Úgy tűnik, apja fia = ha ki akarna bújni az árnyékából, rossz startot vett. Ennyit az "árokbetemetésről". Fölösleges erőlködés, ahogy Blaskó esetében is fölösleges volt anno. A régi magyar közmondás, "amilyen az adjon'Isten, olyan a fogadj'Isten": itten nem működik kérem.

2015. november 7. 09:56
Ha valaki ennyire nem ismeri a színházi előadásokat, miért ír ezen a fórumon? If.Vidnyánszky Attila nem szerepel a Brand előadásban, a díjat - amit egyébként teljes joggal megérdemelt - nem is ezért kapta; ez kiderül a cikkből is. Ehhez viszont a puszta gyűlölködés helyett figyelmesebben kellene elolvasni a cikket.

Összes hozzászólás