Személy

Joseph Mazzello

színész
Született: 1983. szeptember 21. (37 éves) (Amerikai Egyesült Államok, Rhinebeck, New York)

Hozzászólások

10/10
Gigi39 2019 ápr. 23. - 11:17:20 10/10
Kedvenc színészem. :)
10/10
gjorg 2010 máj. 20. - 00:59:48 10/10
Egy kép a "Star Kid" címû filmbõl.
10/10
gjorg 2010 máj. 20. - 00:58:28 10/10 Előzmény gjorg
A "The Pacific"-ben alakított karakterét nagyszerûen játszotta el. Nem kellett bennem csalódnom. Bár sosem szerettem és nem is fogom szeretni a világháborús filmeket, de ezt valahogy megkedveltem. Azaz a háborús filmet nem lehet megkedbelni, csak végig nézni. Hát én végig néztem. Kifejezetten tetszett az alakítása! Számomra - több szereplõtársával együtt - hitelesen tudta nekem visszaadni azt a borzalmas idõszakot. Jól el tudta játszani a csendes-óceáni harcokról a kegyetlen ütközetekben átélt helyzeteket. Szemtanúi voltunk annak, hogy egy békés lelkû ember milyen megpróbáltatásokon megy keresztül, amit a sok-sok fizikai-szellemi megterhelés után, otthon, hazaérve érezhetõ volt nála az rendes életbe való visszazökkenés, beilleszkedés, a családtagok hozzájuk való viszonya, ajtó elõtt állni az ajtófélfának támaszkodva, és amikor vadászni mentek. Ez, szinte, mindent elmondott. Nem kellett húzni-vonni!
Remek alakítás volt részérõl! Nem kellett csalódnom benne!
10/10
gjorg 2010 ápr. 11. - 21:21:48 10/10 Előzmény gjorg
Igen látjuk! Mégpedig a 10 részes minisorozatban, azaz "A hõs alakulatban"!
Magától értetõdõ, hogy nem hagyom ki a sorozatot!

Jelenleg David Fincherrel forgatja a „The Social Network” címû filmet, melyben Justin Timberlake és Jesse Eisenberg a partnerei. Nemrég végzett az USC Film Schoolban, ahol a „Matters of Life and Death” c. rövidfilmet írta és rendezte. Miközben rövidfilmje bejárta a fesztiválokat, Mazzello szerepet kapott a „THE PACIFIC - A hõs alakulat” c. minisorozatban, így azonnal Ausztráliába utazott, hogy elkezdje a forgatást. Hétéves korában kezdett színészkedni, amikor megkapta Bobby szerepét a Richard Donner („Superman” és „Halálos fegyver”) által rendezett „Radio Flyer - Repül a testvérem” c. filmben. A nagy áttörés azonban csak tízévesen következett be, amikor neki osztották Tim Murphy szerepét Steven Spielberg „Jurassic Park” c. filmjében, majd a „Jurassic Park 2. - Az elveszett világ” c. folytatásban is. Mazzello játszott Meryl Streep oldalán a „Veszélyes vizeken” címû filmben, és Ashley Judd oldalán John Irving „Simon Birch” c. regényadaptációjában (Simon Birch, a kisember). Ezenkívül látható volt több tévésorozatban is: „CSI: A helyszínelõk”, a „Nyomtalanul” és a „Providence”.
10/10
gjorg 2009 aug. 04. - 22:50:05 10/10
Ma este volt szerencsém egy olyan filmet nézni, amit vagy 10 éve láttam, azóta nem! Már hogy vártam, hogy láthassam megint! Persze, hogy nem mulasztottam el! A film az 1995-ben készült és egy AIDS-beteget alakította.

A Dextert alakító Joseph Mazello felnõtteket meghazudtoló, abszolút természetes alakításával megnyerte a tetszésemet és figyelememmel kisérem a filmjeit! (Már ha látom õket... :S)

Ezután láttam az õslények szigetén való szereplését is. Ott is nagyon jó az alakítása!

A port.hu szerint a legutolsó filmje: Kergebirkák (2001).
Nem tudom mi van vele, látjuk-e még õt?

10*