Személy

Kováts Gergely Csanád

koreográfus, színész, tánc

Hozzászólások

10/10
CafeDiva 2014 okt. 28. - 20:56:37 10/10
A veszprémi CHICAGO fergeteges lett, bárhol megállná a helyét az országban s azon túl! Ilyen kreatív, ötletes és szellemes, profi koreográfiát nemhogy a Chicago musicalben, de egyáltalán a musicalek között nem láttam itthon! Bravó! Ki gondolná, hogy van még feljebb és még azon túl is?
10/10
Laurácska 2014 máj. 04. - 16:06:17 10/10
Nekem tanárom volt, tegnap pedig végre láttam a Macskákban is, ahol szenzációs elõadást nyújtott. Még mindig a kedvencem, ha klasszikust táncol, ha musicalt, ha gyerekeket koreografál, ha felnõtteket. Remek pedagógus, mert miközben komolyan veszi, szorosan fogja a legkisebbeket is, tud nevetni, játszani, és nem utolsósorban nemcsak táncra, hanem életre nevelni is. És olyan vicces Varázsmacska!! :)
10/10
CafeDiva 2014 máj. 03. - 17:16:32 10/10
Nála lelkiismeretesebb, hivatását komolyan vevõ és szenvedéllyel ûzõ, igazán nagy formátumú mûvészt nem ismerek. Alázatos és egyben végtelenül lelkes, ezerszínû elõadó, aki nemcsak a színpadon - komoly és könnyedebb mûfajokban egyaránt - , hanem amögött is profi szakember, koreográfus-rendezõ. Koreográfiái pedig kivétel nélkül mesélnek! Érzelmeket közvetít, elgondolkodtat, mély tartalommal tölt meg minden víziót. Ahogy saját táncában, úgy a mások által eltáncolt saját alkotásában is tapintható az a szenzitivitás, mellyel mindannyiszor rabul ejt. Nem csupán Megatánc-gyõztes, Õ maga a TÁNC. Mint elõadó, tanár, koreográfus, örökké mozgásban lévõ, mindig megújulni képes, nagybetûs MÛVÉSZ. Minden tiszteletem az övé, jó lesz figyelni rá, Magyarország, míg a mi büszkeségünk lehet. Megannyi hangos és messze visszhangos sikert a Mûvész Úrnak!!