Személy

Miyavi

előadó
Született: 1981. szeptember 14. (36 éves) (Japán, Oszaka)

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

  szül. Takamasa Ishihira

  Vélemény:


  2012. december 5. 14:05
  :)) de jó is lenne !
  A yokohamai koncertjük 98-as, akkor már 10 éves volt a zenekar, 2 év múlva oszlottak fel, és szóló projektekbe kezdtek. 2007-ben álltak újra össze egy 20. évfordulós turnéra, ami Németországban indult! Azóta adtak néhány nagyobb koncertet, és most egy új lemezt dobnak össze (amiről az eddig megjelent 2 szám nem volt igazán meggyőző).
  Egyébként te is része vagy annak, hogy mélyebbre kezdtem ásni a zenéjükben, miután neked kerestem tőlük dalokat, úgyhogy én is köszönöm :)

  2012. december 4. 20:21
  Hali Ilang!

  Csak átkúszok ide, mert ez Luna Sea banda nem hagy nyugton. :))) Először is köszönöm Neked, hogy újfent rájuk terelted a figyelmem és azt hiszem kinevezem Őket... kedvenc ázsiai rock bandámmá! Van nekem egy Judy nevezetű jó tündérem, aki olyan drága, hogy letölti a yt-ról amit kérek és így ma már szaggatás nélkül megtudtam nézni és hallgatni az összes számot amit feltettél ide és most is Őket hallgatom! Sajna azért ilyen a net felénk, mert kint lakunk a pusztában és erre nincs vezetékes net, csak antennás és annak az a hátránya, hogy baromi lassú, de még mindig jobb, mint semmi. :) Na de térjünk vissza a főszereplőkhöz. Pontosan ezt akartam én is írni, hogy Ryuichi iszonyatos módon tud énekelni!!!!!!!!!!!! Zseniális!!!!!!!!!!! Kiszúrtam ám a gitáros pasit is. :))) Éjszaka megnéztem az adatlapjukat és meglepődve láttam, hogy totál a mi korosztályunk, de jóóóóóóóó! Ja és csajnak milyen hangja van az Another-ben? Na abban is benne van az őserő! Kérdezni is akartam, hogy ezek a yokohamai élő koncertek mikori felvételek? Mert láttam róluk egy-két képet, de itt nagyon konszolidáltak már. :)))...

  2012. november 30. 16:52
  teszek ide még egy kellemes könnyed számot tőlük
  http://www.youtube.com/watch?v=wpCsoDkZrvs
  Ryuichi azért énekelt másképp is a korai időszakban, van akinek ez a változás nem jön be, de én szeretem, mert annyi érzelem jön át rajta.

  Összes hozzászólás