Személy

Rony Breaker

Röviden, tömören: megszállottság, elhivatottság, kitartás.

A kilencvenes évek zenei revolúciója sok ma is ismert és elismert lemezlovasra voltak olyan hatással aminek köszönhetően az elektronikus zene elfoglalhatta jelenlegi pozícióját. Rony első inspirációit ekkor szerezte a kor meghatározó alakjai munkásságából merítve, mint pl. a MAW, Dennis Ferrer vagy később Alix Alvarez.

- Missziója a deep-soulful house hazai elfogadtatásáért az évszázad eleje óta tart. Azóta kitartásásával kivívta mind a szakma és a közönség elismerését is.

- A lemezjátszók mellett nála sem áll meg az élet, a DJ booking, partyszervezés vagy a rádiózás szintén mindennapjai részét képezik.

- 2007 óta a producer munka kerül előtérbe. Megalapítja a United Soul formációt aminek tagja 2009-ig majd azt követően Hennings Project néven találkozhatunk vele a Traxsource-on.

- Produkcióik, remixeik sorra olyan vezető kiadóknál jelennek meg mint a Sole Channel , SoWhat, Consortium Muzik, Seamless, HausBrigade, Ceremony, Mofunk, Lip.

- Számos house ikon mellett zenélt illetve kérik fel ma is ha a stílus valamely prominens képviselője játszik Magyarországon. A teljesség igénye nélkül: Sandy Rivera, Fred Everything, Yass, Aaron Ross, Ralf Gum, Lovebirds, Jimpster, Martin Landsky, Blacksoul, Silky, Sergio Flores, Dave Mayer, Alfred Azzetto, Rae, Danism.

Hetente jelentkezik rádióműsora a "Soul Designer" az SS Radio, FG Chic, Smoothtraxx, Paris One Deeper és a Big City Beats csatornákon.

Hozzászólások