Személy

Vágó István

műsorvezető, előadó, közreműködő
Született: 1949. február 14. (69 éves) (Magyarország, Budapest)

Értékelés:

90 szavazatból
Szerinted?

  Jelentkezett a Magyar Televízió által meghirdetett Riporter kerestetik vetélkedőbe, ahol Vitray Tamás a döntő után felajánlotta neki egy barkochbajáték vezetését, 1976-ban. Azóta is kedveli a vetélkedőjátékok minden fajtáját, melyek közül többet műsorvezetőként is kipróbált. 1997-től rövid ideig a TV2-nél volt, ahol a Mindent vagy semmit című műsort vezette, amit még a Magyar Televízióban kezdett, 1993-ban.
  2000-től 2007-ig a Legyen Ön is milliomos! néven ismert műsort vezette. 2007. november 5-től a Pókerarc című vetélkedőt vezeti Sebestyén Balázzsal, a 2008-as év első felében pedig a némileg megváltozott Legyen Ön is milliomos!-nak volt a házigazdája, egészen addig, amíg azt az RTL Klub le nem vette műsoráról.[10]
  Grétsy Lászlóval közösen vezette 1987-től 1997-ig az Álljunk meg egy szóra! c. nyelvművelő műsort, amely 1997-ben érkezett el 500. adásához, s amelynek egyes témáit könyv alakban is kiadták.
  Vágó István ötlete nyomán jött létre Budapesten a Miskolciak Baráti Köre.

  2009 szeptemberében Párbaj címmel a TV2 televíziós csatornán új vetélkedőműsor indult, amelynek játékmestere Vágó István lett. A csatorna az első évaddal 40 részt vásárolt meg, de az elvártnál alacsonyabb nézettség miatt a TV2 nem folytatta a műsor sugárzását. Vágó 2012. március 26-tól néhány hónapig az átVágó című műsort vezette a STORY4-en, amit saját maga talált ki.

  A Szkeptikus Vagyok című műsor Vágó István és Hraskó Gábor közreműködésével 2013. január 21-én indult a FIX TV-n, melyben áltudományos témákat járt körbe meghívott vendégek közreműködésével. (wikipédia)


  Vélemény:


  2016. október 14. 23:19
  Találó!
  Nekem csak az okoskodásával volt bajom előtte is, no meg azzal, hogy tévedhetetlen zseninek tartották, és csak jó sokára derült ki, hogy ő bizony a válaszokat is látta. Jóságos télapó szerep nem áll jól egy rosszindulató brancs tagnak.

  2016. október 14. 10:44
  Amikor még azt sem tudtam, hogy komcsi, vagy neonáci, akkor is nagyon irritált a tudálékoskodó stílusa és a kis gondosan nyírott kecskeszakálla. Attól meg falra mászom, mikor egyesek hozsannáznak, hogy milyen művelt. Mintha minden kérdést ő talált volna kis és mindenre tudná a helyes választ saját kútfőből. Cirka az a szint, mint amikor valaki adakozni akar Isaura a rabszolga lány felszabadítására. "Amit a képernyőn látunk az az általános érvényű, megmásíthatatlan igazság"

  2016. október 14. 09:01
  valahol adtak neki egy jó nevet anno "kvízrabbi" :D
  amig nem kezdett politizálni, semmi gond nem volt az emberrel szerintem

  Összes hozzászólás