Személy

Varga Klára

színész, közreműködő
Született: 1970. május 27. (53 éves) (Magyarország, Kaposvár)

Hozzászólások

crazyforyou 2014 máj. 31. - 10:25:59 Előzmény Johann
De legalább nyitott neki valaki....Ha valaki nem celeb, ""csak"" egy nagyon tehetséges színésznõ,akkor a színházba járókon kívül senki sem ismeri,vagy csak nem foglalkozik vele más.Szomorú....
Johann 2013 aug. 17. - 12:07:02 Előzmény mulao
És miket mondott, mikrõl beszélt? :) (Viccesek ezek a némiképp öncélúnak tûnõ témanyitások...)

Én Varga Klárát az idei nyáron láttam elõször "színpadon" - Tusnádfürdõn, a színházi sátorban. Ahogyan Kolti Helga fórumában már megjegyeztem, az idei Tusványos üde színfoltja volt a Magyar Teátrum színházi sátor, jó sok idõt értelmesen el lehetett ott tölteni. A mindennapos versfélórákon túl, a szintén minden napra jutó beszélgetések is érdekesek voltak, de persze a fõattrakció minden nap egy-egy színházi elõadás volt. Ezek közül is a legemlékezetesebbek közé tartozik a Magyarországi Szerb Színház produkciója, a Párizs hídjai. Ez egy kétszereplõs drámai hatású mû Edith Piaf életérõl, ahogyan azt már Rusz Milán fórumában is megírtam. Õ játszotta a harmonikást, Varga Klára pedig Edith Piafot alakította - nem akárhogyan. A színházi sátor egész programjából itt volt a legkézzelfoghatóbb az a bizonyos "katharszisz". Õszintén szólva nem hittem volna, hogy ennyire meg tud érinteni engem egy Edith Piafról szóló mû. Még szerencse, hogy adtam neki egy esélyt.
Az elõadás ebben a formájában nem szerepel sem Varga Klára, sem Rusz Milán port.hu-s adatlapján, de minden bizonnyal megegyezik azzal az Párizs hídjaival, amelyik a Turay Ida Színház produkciójaként található meg adatlapjaikon. (A rendezõ is azonos.) Ha még látható lesz valahol, mindenkinek szívbõl ajánlom!!
mulao 2009 okt. 04. - 16:04:51
Most beszélt az M2-n.Sajnos nem hallottam az egésszet.