Színház

A kis hableányból lett ég leánya

mesejáték, bábjáték, 2019., 5 éves kortól

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A tengermélyi birodalom korallokból épült palotájában ünnepség készülődik. A kis hableány tizenöt éves lett, és jutalmul kiúszhat a tenger felszínére. A hableány megment egy hajótörést szenvedett királyfit, és onnantól nem leli nyugtát tengeri otthonában. Ember szeretne lenni, a királyfi mellett akar élni. Felkeresi hát a tenger boszorkányát, hogy uszonya helyett lábat kapjon tőle. A boszorkány segít neki, ám komoly árat szab a varázslásnak…

A lírai hangvételű mesét fontosnak tartják megmutatni a gyerekeknek, hiszen felgyorsult világunkban a szemlélődésre a képzelet, a fantáziateremtő erejére, a vágyak érzelmek felismerésére, megismerésére nyit kapukat a mű. A társulat nagy örömére a darab látványvilágának megtervezése és rendezése Bartal Kis Rita kezébe került.

A(z) Aranyszamár Bábszínház és Doboz Art Produkció előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

1/10
szarkazsolt 2019 nov. 09. - 18:36:52 1/10
Gyerekeknek ilyen erős drámát előadni szégyen! Ennek eredetileg vidám vége van nem ilyen halálos! Ez még felnőtteknek is rossz élmény! Milyen gyerekkorotok volt nektek ? Nincs nektek gyereketek ? Ezt az előadást nem ajánlom gyerekeknek!!!!!