Színház

Diótörő és Egérkirály

mesemusical, 2 felvonás, magyar, 2016., 10 - 14 éves kor között

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Hoffmann meséjében a karácsonyfa alatt életre kelnek a játékok, csodálatos történet! S a fából faragott, szép színes Diótörő vezetésével harcba indulnak az őket megtámadó egerek ellen, akik már elveszítették az emberek szeretetét. Marika azonban újra emberré változtatja Diótörőt, és ezzel bebizonyítja, hogy a varázslat, az álom, a szeretet, a szerelem csodákra képes. Nem is kell ennél szebb üzenet november végén, advent idején, karácsony előtt. Az előadás ajánlott mindenkinek, aki szeret álmodni, szereti a szép meséket, hisz a csodákban, és főleg a szeretet erejében.

A(z) SYMA Sport- és Rendezvényközpont (BOK) előadása

Stáblista:

Hozzászólások

1/10
user171217 2017 dec. 17. - 19:25:10 1/10
Az a fél órás reklám és jótékonysági blabla nem kellett volna az elejére, ráértünk volna késõbb is érkezni, a reklámot a tévében is átkapcsolom vagy lehalkítom, a jótékonysági felhívásokat meg mindenhol az arcunkba tolják, ha színdarabra veszünk jegyet, akkor az elõadás érdekel, nem más.
spoiler: Mit keresett a Halálcsillag a háttérben az elõadás közepén? Semmi köze a sztorihoz... Az a farokelvesztés miatti gospel pedig a mûfaj megcsúfolása volt.
Egyszer nézhetõ darab véleményem szerint, de sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni belõle.