Színház

Főnix - Tűzcirkusz

cirkuszi előadás, 2019., 10 - 99 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az újév napján mi is újjászületünk, magunk mögött hagyjuk a régit, és új tervekkel, újult erővel vágunk neki az új esztendőnek. Ilyenkor maga a világ is rálép a megújulás ösvényére, ahogy a nappalok újra egyre hosszabbak lesznek. Ezt az újjászületést szimbolizálja egy ősi mitikus madár, a Főnix is, amely, midőn megérzi végzetét, máglyát rak, és a tűzben elégve ismét fiókává válik.

A tüzet sokan a pusztítással társítják, holott formál, táplál, meleget és fényt ad. A tűz volt az, ami kivezette az emberiséget a történelem előtti idők sötétségéből, és azóta is bevilágítja éjszakáinkat. A tűznek pozitív aspektusai köré épül a Fővárosi Nagycirkusz új, a Rippel Brothers által rendezett éveleji műsora, a Főnix – Tűzcirkusz.

Ebben az előadásban magyar világsztárok, valamint az argentin Los Gauchos csoport lép fel olyan káprázatos produkciókkal, melyek elkápráztatnak, elgondolkodtatnak, tanítanak, összehoznak, motiválnak és szórakoztatnak! A jég és a víz után egy újabb elem köré épül a Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadása!

A(z) Fővárosi Nagycirkusz előadása

Bemutató időpontja:

2019. január 19., Fővárosi Nagycirkusz

Hozzászólások