Színház

Illúzió Mesterei

cirkuszi előadás, 2016., 6 - 14 éves kor között

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Egy előadás, amely szó szerint elvarázsolja a nézőket.
Egy program, amelyen egyaránt jól szórakozik gyermek, szülő és nagyszülő.
Egy élmény, amely büszkeséggel tölt el minket, hiszen Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az ország legjobb illuzionistáit láthatjuk együtt, itthon!

A modern bűvészet napjainkban messze túlmutat a kalapból elővarázsolt nyúlon, és újra a legkedveltebb szórakoztató műfajok közé tartozik. Magyar bűvészek új generációja kápráztatja el a közönséget lélegzetelállító trükkjeikkel, akikért nézők ezrei rajonganak szerte a világon.

Az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza a MOM Kulturális Központ színpadára. Az előadáson fellép legújabb szuperhősöket megelevenítő műsorszámával a kétszeres bűvészvilágbajnok Hajnóczy Soma. Színpadra lépnek a kézügyesség és illúziókeltés mesterei Igor és Ana, valamint új, megható műsorszámmal készül a világbajnoki díjnyertes Galambos Fecó. A gondolatolvasás nagymestere Holcz Gábor, valamint a tehetségkutató tv műsorból ismert Badár Tamás is új produkcióval jelentkezik és gondoskodik arról, hogy a nézők másfél órában valóban átlépjék a valóság határát és a varázslat világában érezhessék magukat.

Az Illúzió mesterei előadás szakmai és művészeti koordinációjáért, Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok és a magyar Bűvész blog főszerkesztője Kelle Botond felelnek!

A(z) MOM Kulturális Központ előadása

Hozzászólások