Színház

Óz

mesemusical, 2019., 10 éves kortól

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"Terád most hosszú út vár valóra válik minden álmod..."

A mesemusical mindig egy társasjáték a színpadi és nézőtéri világ között. A mesét mindenki várja: kicsi, nagy, idős, fiatal, kövér, sovány, gyáva, bátor, okos és kevésbé...

A mesevilág szabad. Időről-időre reneszánszukat élik a mesehőseink. Nem kizárólag a gyerekek és fiatalok privilégiuma ez. Visszatér a mesevilághoz az ifjú szülő, a nagyszülő, az örök gyermek felnőtt.

A színház szinte mindig ennek a dimenziónak a kapuit döngeti és nyitja ki. Várja a publikum az elvarázslást, a beavatást, a korokon és világokon átívelő utazást. A problémák, konfliktusok időtlensége a színház egyik üzenete. Legyen szó egy ókori tragédiáról vagyjelen esetben egy több generációt megszólítani kívánó musicalről.

A gyermeki vagy azzal egyenértékű útkeresés végigkíséri az egyént, ha szerencsés, egy életen át. Keressük a kapcsolati hálókban eligazító, a másikra való odafigyelést megtanító, a boldogsághozvezető irányokat.

Ez is egy utazás, melynek során akár az előítéleteinket is átlépve kell új ismeretségeket kötni.

Tompagábor Kornél

Továbbá: Mumpicok, Pipacsok, Majmok, Smaragdváros lakói: Dudás Panna, Horváth Barnabás, Kegyes Bíbor Míra, Lahocsinszky Lili, Máté Kíra, Németh Hanna Léna, Molnár Liza, Ruzsics Dorina, Szenecsár Petra, Tóth Lorina, Woodhams Zénó

Nyugati boszorkány - Mihály Luca

Majomkirálynő - Szakonyi Franciska

Marionett baba - Horváth Cintia

 

A(z) Hevesi Sándor Színház előadása

Bemutató időpontja:

2019. november 6., Hevesi Sándor Színház

Stáblista:

Szereplők

Emmi néni/ Északi boszorkány
Henrik Bácsi/ Kulcsár
Bádogember
Gyáva oroszlán

Alkotók

Hozzászólások