Színház

Shrek - A musical

musical, 2016., 6 - 14 éves kor között

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A musical története megegyezik a 2001-ben bemutatott, Oscar díjas Shrek animációs film történetével. A musical ősbemutatója 2008-ban volt Broadway-n, majd 2011-ben a West End-en debütált, az utóbbi években pedig Európa számos országában láthatta már a közönség. A morózus ám imádnivaló ogre története most Budapesten, az Aréna színpadán is megelevenedik.

A(z) Zikkurat Színpadi Ügynökség előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Molnár Csaba 2016 máj. 30. - 14:31:07
Ami jó volt benne:
Az elsõ 30 sorból, a színpaddal szemben pazar látvány. Szép díszletek, hátterek, jó koreográfia, jó hangú énekesek.
Ami rossz volt benne:
Én a színpaddal szemben, de a leghátsó részen ültem, ahonnan egyszerûen nem is látszódtak a színészek fejei, annyira messzire volt a színpad. Erre mondják, hogy ott a kivetítõ. Igen, de én nem tévét akartam nézni és nem kivágott képrészeket, hanem az egészet. Erre egy ekkora stadion alkalmatlan. A szöveg szörnyen gyenge volt. Ez nem humoros, nem gyereknek való, nem szellemes. A kora délutáni elõadás elsõ részében (a szünet elõtti részben) a hangosítással volt valami gond: kevés volt a mély hang, hangos volt, de nem szólt szépen, sõt, néha fülsértõ volt a karcos hangzás, valami el volt cseszve a beállításokkal - gondolom én. Már csak azért is, mert a második részben viszont minden tökéletesen szólt, kellemes volt a hanghatás, minden rendben ment. Csak egy javaslat, hogy valaki igazán hátra ülhetett volna a technikai személyzetbõl, akinek jó a hallása és oda szólhatott volna mobil telefonon, hogy valami nem oké a hangosítással. A 20 perc szünet kevés volt: ennyi ember nem tud ilyen rövid idõ alatt elmenni WC-re, stb., mert nem kerül sorra. És egy negatív kritika a nézõk felé is: ha valami 14:00-kor kezdõdik, akkor miért nem lehet mondjuk 13:50-re leülni a helyükre?! 14:25-kor még simán jöttek befelé. Valamilyen szinten elszomorító ez a balkáni szemléletmód.
2/10
berka76 2016 máj. 30. - 12:53:25 2/10
Tegnap volt "szerencsém" megnézni ezt a borzalmat. Szerintem borzasztóan rossz volt. Olyan gagyi szöveget sikerült a fordítóknak kreálni,hogy a második rész alatt már kínosan feszengtem a széken,és vártam a végét.
A szellentés meg böfögés "párbaj" meg szerintem mindennek a legalja. Persze biztos van, akinek ez vicces,csak én vagyok igényesebb szórakozáshoz szokva.