Színház

MIRROR

táncelőadás, 1 felvonás, 60 perc, 2020.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A MIRROR című produkció az együttes elmúlt évtizedének összefoglaló előadása. A tíz év emblematikus momentumaira visszatekintő produkció válogatott szemelvényeket mutat be az együttes eddigi munkáiból két újdonsággal is kiegészülve.

A társulat munkásságát a műfajok, stílusok és irányzatok sokszínűsége jellemzi, előadásai között nincsen két egyforma; ami közös bennük az a dinamikus, letisztult mozgásnyelv, az energikus, precíz formavilág, valamint az aktuális művészi és társadalmi témákra való érzékeny reflektálás.
A progresszív kortárs táncelőadások mellett az akrobatikus, újcirkuszi és néptánc elemeket ötvöző produkciók és multidiszciplináris, nagy volumenű élőzenés táncszínházi projektek is színesítik a társulat palettáját. Az elmúlt években Duda Éva saját koreográfiái mellett a társulat számára hazai és külföldi vendégalkotók is készítettek munkákat, tovább szélesítve az egyedülálló repertoárt.

A MIRROR című előadás tükrözve a társulat különleges világát, az elmúlt, gazdag évek összegzéseként korábbi produkciókból szemezget, amelyben kiemelt helyet kap egy új, rövid koreográfia Duda Évától, valamint Maciej Kuźmiński, lengyel vendégkoreográfus társulatnak készített új kreációja is.

Vendég koreográfusok: Gregor Lustek, Rosana Hribar, Maciej Kuzminski

A(z) Duda Éva Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2020. március 9., Duda Éva Társulat

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások