Színház

A dzsungel könyve

musical, 2020.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Kipling-regény alapján készült rendkívül népszerű musical a dzsungelt, mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak létünk jobbik felét képviselik: kemények de őszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él.
Az itt felnevelkedo Maugli megvívja nagy küzdelmeit, de az emberi társadalom számító, sokszor aljas eroivel szemben csaknem alulmarad. Ám egy, csak a homo sapiensre jellemzo ero mégis visszahívja az emberek közösségébe: a szerelem. A darab megrázó fináléjában egy új emberpár, korunk Ádámja és Évája áll szemben a megváltásra váró világgal. Az izgalmas és szép jelenetek zenei világa megrázó, felemelo és sokszor ellenállhatatlan humorral teli. A dalok, a szövegek ironikus rétege fergeteges szövegpoénokkal, kiemelkedo zenei stílusparódiákkal valósul meg.
A dzsungel könyve azon ritka produkciók egyike, mely mindenekelott az ifjúságnak szól, ám életmodell-jellege minden korosztály számára alapveto felismeréseket, élményeket, katarzist nyújt.

A(z) Fedák Sári Színház előadása

Bemutató időpontja:

2020. október 18., Fedák Sári Színház

Stáblista:

Hozzászólások